2Bconnected_logo

Acceptant CK Lease Adviseur in Maarssen – Maarssen

Introductie

Droom jij van een baan waarin jouw passie voor auto’s en sales samenkomen?

Bij onze opdrachtgever maken ze elke werkdag een verschil voor ondernemers en autoliefhebbers. Stel je eens voor: je begint je dag met een glimlach, wetende dat je de automotive wereld en sales gaat combineren in een uitdagende rol. Als Lease Adviseur ben jij het stralende middelpunt van ons dynamische salesteam, dat ondernemers helpt bij het realiseren van hun droomauto door middel van financial lease.

Bij ons draait het alleen om wie jij bent en wat je kunt. Het maakt niet uit welk geslacht, nationaliteit, of leeftijd je hebt. Voel je vrij om dit op je cv achterwege te laten! Diversiteit en inclusiviteit staan voorop. Dus, bij twijfel, gewoon solliciteren! Samen ontdekken we wel of er een perfecte match is.

Organisatie

Wij zijn makers van mogelijkheden. Wij snappen onze doelgroep: de ondernemer. Zijn we zelf namelijk ook. We begonnen klein in 2011 en nu zijn we marktleider in financial lease. Onze business? Het complexe financieren versimpelen. Kan gewoon. We zetten de nieuwe standaard in de financial leasemarkt: on-demand leasen. Dat is supersnel, altijd. Onze collega’s snappen die mindset en zitten zelf ook niet stil. Je kan bij ons namelijk veel leren. Niet alleen zodat wíj daar beter van worden, maar jij als persoon ook ontwikkelt. Want wij werken door jou. En voor jou. Wij zijn een energiek bedrijf met een divers team op het gebied van kennis, ervaring én persoonlijkheid. Met ruim 120 collega’s en een work-hard-play-hard DNA, is dat ook niet zo gek.

Functie

Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van ondernemers bij het vinden van hun ideale leaseauto. Hier komt jouw passie voor auto’s tot leven. Je schakelt naadloos tussen klanten, banken en autobedrijven. Van het eerste contact tot de ondertekening van het leasecontract, je begeleidt het hele proces. Je bent als een matchmaker tussen droomauto’s en hun toekomstige eigenaren. Elke veelbelovende lead wordt onder jouw deskundige begeleiding omgezet in een succesvolle deal. Deze functie biedt een unieke mix van de automotive wereld, finance en sales – een ware droom voor autoliefhebbers met een commerciële drive.

 • Als vaste contactpersoon begeleid je klanten gedurende het hele proces, van oriëntatie tot definitieve besluitvorming.

 • Je beheert klantdossiers, van de eerste kennismaking tot de uitbetaling van het leasecontract.

 • Je voorziet klanten van deskundig advies over Financial Lease en legt de voordelen uit ten opzichte van andere leasevormen.

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting.

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in het commerciële werkveld.

 • Kennis van gesprekstechnieken en het geven van constructieve feedback is een pluspunt.

 • En het zou fantastisch zijn als je binnen een straal van 50 kilometer van Maarssen woont.

Aanbod

 • Een energieke en ambitieuze werkomgeving.

 • Een hybride baan waarbij je de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken.

 • Plezier en leuke activiteiten, zoals legendarische etentjes en jaarlijkse stedentrips.

 • Een marktconform arbeidspakket met een premievrij pensioen, opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, laptop, interne en externe trainingen, en aantrekkelijke bonussen.

 • Salaris naar opleiding en ervaring tussen de € 2800 en € 4000,- bruto

 • Doorgroeimogelijkheden, zowel intern op de afdeling als binnen de organisatie.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over deze mooie functie.

Bel voor meer informatie met Rolf van der Meulen 06-34937130 of app je CV naar rolf@2bconnected.org

Sollicitatie

Direct zaken doen, stuur je CV naar rolf@2bconnected.org of bel of mail met Rolf van der Meulen mobiel 06-34937130

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures