2Bconnected_logo

Acceptant Kredietadviseur lease te IJsselstein – IJsselstein

Introductie

Door de enorme groei van het aantal aanvragen in het Team Particuliere Financieringen zijn er vacatures ontstaan in dit gedreven, gezellige en ambitieuze team. Het team bestaat uit 12 bevlogen en leuke collega’s! Als commercieel medewerker consumptief krediet ga je deskundig advies geven aan onze particuliere klanten.

Als kredietadviseur duik je in de leencapaciteit van de klanten en ontwikkel je jezelf tot een specialist op het gebied van Consumptieve Financieringen! Je bent de eerste behandelaar van alle financieringsaanvragen die particuliere klanten via directe kanalen bij ons indienen. Vervolgens ga je zeer nauwkeurig te werk en bepaal je de maximale leencapaciteit van de klant.

Je inventariseert de leenbehoefte van de klant, onderzoekt zijn/haar financiële situatie en de bijbehorende risico’s. Nadat de klant alle documenten heeft opgestuurd (zoals loonstrook, arbeidscontract, lopende leningen), beoordeel je deze inhoudelijk en beslis je of de aanvraag kansrijk is. Vervolgens bied je jouw voorstel aan bij een van onze banken. De administratieve afhandeling van het dossier is dan de laatste stap die je nauwkeurig moet uitvoeren.

Organisatie

Bij deze werkgever in IJsselstein ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige eigen Café, waar collega’s samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij ons zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, wij bieden een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee! Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten.

Functie

Als kredietadviseur adviseer je particuliere klanten over hun financieringsvraagstukken. Je bent in staat om jouw klanten van het juiste advies te voorzien, of dit nu gaat om een financiering met als onderpand een auto of een financiering voor een verbouwing, nieuwe keuken of badkamer. Maar adviseren alleen is niet genoeg. Je hebt een betrokken, betrouwbaar gevoel voor de klant, die je ook in eerste instantie door juist advies goed beschermt.

Naast direct klantcontact heb je ook veel contact met dealers en onze buitendienst. Met de dealers bouw je een langdurige relatie op en zorg je voor een duurzame samenwerking. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met je twaalf collega’s van het particuliere team. Het gehele proces van aanvragen tot contractafhandeling wordt behandeld.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau zoals bijvoorbeeld bedrijfseconomie of commerciële economie.

 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel.

 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook als lid van een team functioneren.

 • Het is een pré als je in het bezit bent van een WFT Basis diploma. Als je dit niet hebt, mag je dit uiteraard op onze kosten en in “werktijd” halen. Ook je studietijd wordt vergoed.

Aanbod

 • Volledige vergoeding van de WGA-gatverzekering 

 • Collectieve zorgverzekering.

 • 25 vrije dagen op basis van 40 uur.

 • Als je met het OV komt, vergoeden we jouw volledige reiskosten.

 • Als je met de auto komt en buiten IJsselstein woont, ontvang je 23 cent per kilometer.

 • Een thuiswerkvergoeding.

 • We vergeten je niet op je verjaardag en tijdens de feestdagen.

 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen.

 • Ook met Kerst en Oud & Nieuw laten wij dit niet zomaar voorbijgaan.

 • Jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

 • Je kunt wekelijks tussen de 32 en 40 uur werken. Een salaris dat past bij jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie, tussen de EUR 2.200,- en EUR 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 • Winstdelingsregeling.

 • 8% vakantiegeld.

 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. betaalt 70%.

 • Van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 19:30 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Als je op zaterdag werkt, ben je uiteraard doordeweeks een dag vrij.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over deze mooie functie.

Bel voor meer informatie met Rolf van der Meulen 06-34937130 of app je CV naar rolf@2bconnected.org

Sollicitatie

Direct zaken doen, stuur je CV naar rolf@2bconnected.org of bel of mail met Rolf van der Meulen mobiel 06-34937130

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures