2Bconnected_logo

Accountmanager met ervaring in de makelaardij – Amsterdam

Introductie

Papierloos werken is een randvoorwaarde voor het succesvol runnen van een makelaarskantoor. Onze opdrachtgever faciliteert in papierloos en mobiel werken voor makelaars, die hun kostbare tijd liever besteden aan klanten dan aan het vullen van hun archiefkasten. Onze opdrachtgever biedt oplossingen om altijd en overal effectief te kunnen werken, de regie te houden, kansen te pakken en trajecten te versnellen. Meer vrijheid, meer werkgemak en meer grip op de zaak. Onze opdrachtgever werkt voor makelaars!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft in totaal zo’n 80 medewerkers in dienst. Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 5 personen. 

Het bedrijf heeft een platte, dynamische organisatiestructuur met een start-up mentaliteit. Het draait om teamwork en er wordt gewerkt met zelfsturende teams, die de ambitie hebben om de producten beter te maken. Werken bij deze opdrachtgever betekent vrijheid en verantwoordelijkheid bij een heel leuk bedrijf in het hart van Amsterdam!

Functie

Door de uitbreiding van de producten van onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar een accountmanager met ervaring in de makelaardij. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het pro-actief begeleiden van de makelaarskantoren die net zijn overgestapt om met het softwarepakket van onze opdrachtgever te gaan werken. Om de makelaarskantoren zo goed mogelijk te helpen, heb je online sessies met ze, je geeft rondleidingen door het systeem en je beantwoordt hun vragen. verder heb je ook contact met bestaande klanten en helpt ze de software nog optimaler te gebruiken. 

Samengevat houd je je bezig met:

– kantoren benaderen voor een Online sessie
– je optimaliseert het gebruik bij bestaande klanten van het systeem
– Je behandelt vragen over het systeem
– Je richt het systeem in voor nieuwe kantoren en kantoren die net zijn overgestapt. 

Functie-eisen

– HBO of MBO4

– Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de makelaardij

– je bent affiniteit met IT

– je bent positief ingesteld

–  je hebt goede kennis van de Engelse taal

– je kunt gestructureerd werken en je bent resultaat gericht

Aanbod

Een ontzettend leuke baan, waar je heel veel kunt leren, met 80 leuke collega’s op een mooi kantoor in het hart van Amsterdam. 

Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. 

Een uitstekend salaris met 25 vakantiedagen. 

Goede pensioenregeling.

De mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen. 

Leuke uitjes en activiteiten, een heel leuk team met enthousiaste collega’s en als je op kantoor werkt, wordt er een heerlijke gezonde gratis lunch voor je verzorgd. 


Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Adrichem ( Senior Recruiter ) 2B Connected. Je kunt hem het beste bellen / whats-appen op 06-23840062 of per mail een bericht sturen aan:  jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je volledig overtuigt dat jij de aangewezen kandidaat bent voor de mooie vacature, reageer dan door je CV en korte motivatie toe te sturen aan Jacqueline Adrichem, je kunt op de website van 2bconnected.org direct reageren via de banner of je sollicitatie toesturen aan jacqueline@2bconnected.org via de mail.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures