2Bconnected_logo

Ambitieuze financieel adviseur met gevoel voor verhoudingen – Soest

Introductie

Vind jij het als financieel adviseur / hypotheekadviseur ook fijn als je mooie afspraken krijgt ingepland, waarbij meer dan 80 % klant wordt?

Waar jij goed in bent is mensen begrijpelijk hypotheekadvies geven en zorgen dat de klant de beste deal krijgt. Onze opdrachtgever is een kleine maar fijne intermediair met een groot netwerk aan zeer diverse klanten. Zij zijn dringend op zoek naar een nieuwe collega uit de regio Soest/Zeist om samen successen mee te vieren.

Organisatie

Onafhankelijk advies is wat je kan en mag verwachten bij deze onafhankelijke intermediair. Zij willen namelijk dat je het beste advies geeft, lettend op wat geld verstrekkers als voorwaarden hebben, ten opzichte van de klantwens. Deze intermediair werkt volledig op haar opgebouwde netwerk van terugkerende klanten en netwerkpartners. Zij onderscheiden zich door een zeer hoog dienstverleningsniveau te brengen aan de klant voor een zeer concurrerende prijs.

Functie

Als Hypotheekadviseur ben je gedreven in het bedienen van je klanten. De hoofdmoot van je werkzaamheden bestaat uit het begeleiden van klanten naar het juiste hypotheekadvies, inclusief dossierafwikkeling volgens de meest recente AFM normen.

In je werk ben jij altijd op zoek naar de beste mogelijke hypotheek voor je klanten, die jou dan ook graag aanbevelen bij nieuwe klanten. De beste hypotheek kan de laagste rente hebben, maar de overige voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. …of iets heel anders! Hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen, want uiteraard heb jij dit al perfect voor ogen. Door jouw klantgerichtheid en excellente inventarisatie worden klanten fans. De hypotheekbemiddeling doe je samen met een binnendienst collega, maar je blijft wel zelf op de bal zitten.

Functie-eisen

Je bent een hypotheekadviseur met gunfactor die het beste voor zijn klanten wil. Natuurlijk ben je WFT gecertificeerd. Basis, Hypotheken en Vermogen zijn vereist, maar hoe meer, hoe beter natuurlijk. Ben je Erkend? Nog mooier! Naast jouw natuurlijke interesse in mensen, beschik je over een resultaatgerichte houding en een sterke wil alle partijen tevreden te houden. Je bent woonachtig in de regio (+/- 40 km) van Soest/Zeist. Je snapt dat een 9-5 mentaliteit succes in de weg staat en daarom niet handig is.

Aanbod

Je krijgt een meer dan marktconform salaris

Er is een bonusregeling die behoorlijk kan oplopen

Bij een goede invulling van je job en de klik met de eigenaar, zou er sprake kunnen zijn van een inkoop op termijn.

Je kunt flexibel werken waarbij de output leidend is.

Inlichtingen

Benieuwd? Voor informatie kun je contact opnemen met Roby Klos, telefoon 06-50628550 of 020-7640777 of email o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Of mail direct een korte motivatie mét recent CV naar Roby Klos Senior Recruiter, 2B Connected roby@2bconnected.org


2B Connected – dé recruitmentspecialist voor makelaar- en hypotheekprofessionals!

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures