2Bconnected_logo

Ambitieuze hypotheekadviseur met passie voor klanten – Breda

Introductie

Ben jij een ambitieuze  hypotheekadviseur en op zoek naar een gedegen werkplek met goede klanten?

We zijn op zoek naar een intrinsiek gemotiveerde hypotheekadviseur die het niet alleen leuk vindt om hypotheekadvies te geven, maar er ook in slaagt om dat enthousiasme succesvol over te brengen aan je klant. Omdat je volledig onafhankelijk werkt, zit consultative selling in je bloed. Ander gezegd: We zoeken inhoudelijke adviseurs, geen snelle verkopers. Commercieel betekent voor jou namelijk klantgerichtheid. Een goede inventarisatie leidt dan tot een resultaat waar beide partijen met tevredenheid op terug kunnen kijken.

Organisatie

Onafhankelijk advies is wat je kan en mag verwachten bij je gerenommeerde nieuwe werkgever. Zij willen namelijk dat je het beste advies geeft, lettend op wat verstrekkers als voorwaarden hebben, ten opzichte van de klantwens. Hoewel deze vacature voor West-Brabant is, zijn er meerdere vestigingen in het land. Dus stel dat je besluit te verhuizen, verhuist je werk gewoon met je mee!

Functie

Als Hypotheekadviseur ben je gedreven in het bedienen van je klanten. De hoofdmoot van je werkzaamheden bestaat uit het begeleiden van klanten naar het juiste hypotheekadvies, inclusief dossierafwikkeling.

In je werk ben jij altijd op zoek naar de beste mogelijke hypotheek voor je klanten, die jou dan ook graag aanbevelen bij nieuwe klanten. De beste hypotheek kan de laagste rente hebben, maar de overige voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. …of iets heel anders! Hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen, want uiteraard heb jij dit al perfect voor ogen. Door jouw klantgerichtheid en excellente inventarisatie worden klanten fans. De hypotheekbemiddeling is uitbesteed aan collega’s – scheelt jou eindeloze mailwisselingen met acceptanten. Wel zo prettig toch?

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een aantal jaren werkervaring binnen Financieel (Hypotheek) Advies en je hebt dan ook een ‘proven trackrecord’. Natuurlijk ben je WFT gecertificeerd. Basis, Hypotheken en Vermogen zijn vereist, maar hoe meer, hoe beter natuurlijk. Ben je Erkend? Nog mooier! Naast jouw natuurlijke interesse in mensen, beschik je over een resultaatgerichte houding en een sterke wil alle partijen tevreden te houden. Je bent woonachtig in de regio West-Brabant. Je snapt dat een  9-5 mentaliteit succes in de weg staat en daarom niet handig is.

Aanbod

Er wordt een uitstekend salaris geboden tussen de € 45.000 en € 65.000  plus een mooie bonusregeling. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig. Er heerst een collegiale en informele sfeer op de werkvloer, waar successen gevierd worden.

Inlichtingen

Olof Raas,  Recruiter                     

Tel.: 06-48474407    

Werving & Selectie | Hypotheekadviseurs | Makelaars| www.2bconnected.org

Sollicitatie

Ben jij de hypotheekprofessional die wij zoeken, reageer dan via onze sollicitatie button en stuur je CV op in WORD met een korte motivatietekst. Of stuur een email naar o.raas@2bconnected.org of per app 06-48474407

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures