Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Ambitieuze hypotheekadviseur vastgoedbeleggingen

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Utrecht

Introductie

Onze opdrachtgever is een belangrijke schakel voor de ervaren en onervaren belegger, zij ondersteunen adviseren en bemiddelen in financieringen op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Sinds 2017 volgen de ervaren vastgoed en financieringsexperts van onze opdrachtgever de vastgoedmarkt op de voet en helpen hun cliënten met het creëren van kansen voor hun vastgoedportefeuille.

Als hypotheekadviseur ben je de sparrings-partner van de vastgoedbelegger.

Organisatie

Het betreft een fintech bedrijf op het gebied van financiering voor vastgoedbeleggers. Dankzij de geavanceerde software ontzorgt onze opdrachtgever vastgoedbeleggers en uiteindelijk ook de geldverstrekkers doordat de dossiers op een zo optimaal mogelijke manier worden geprepareerd.

Onze opdrachtgever houdt kantoor op een A-locatie.

Functie

Het betreft geen doorsnee hypotheekadviseurs functie. Dit omdat je vooral met beginnende/kleinere en grotere beleggers om tafel zit. Wij zijn op zoek naar hypotheekadviseurs met passie voor vastgoed, die met een high tech ict systeem, klanten op een zo optimaal mogelijk kunnen adviseren over de meest rendabele manier om te investeren in beleggingspanden. Het betreft’ een ‘buy-to-let’ hypotheekadvies, je checkt eerst wat mogelijk is en als dat zo is, selecteer jij samen met de klant, de beste optie.
Je gaat een lange termijn relatie aan met je klanten, waarbij je een sparringpartner wordt op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO opleiding aangevuld met WFT basis, WFT hypothecair krediet, WFT vermogen en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Affiniteit met beleggingspanden

Aanbod

Het betreft een fulltime baan in een ambitieuze, vernieuwende werkomgeving.

De eerste 6 maanden krijg je training on the job in Den Haag, daarna start je zelfstandig in Utrecht, maar je kunt altijd terugvallen op de collega’s in Den Haag.

Het salaris is bovengemiddeld, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Inlichtingen

Voor informatie over deze functie kun je contact openen met Jacqueline; 06-23840062 of mailen jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

jacqueline@2bconnected.org

Jacqueline Adrichem 06-23840062

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button