2Bconnected_logo

Ambitieuze kantoorleider/opvolger RMT – Haarlemmermeer

Introductie

Ben jij een ervaren RMT makelaar uit de regio Zuid-Holland (Schiphol, Haaglanden en de bollenstreek) met ambitie, en groei jij een beetje uit je jasje binnen je huidige functie? Zou jij eigenlijk een eigen makelaarskantoor willen starten, heb je leidinggevende ervaring en denk je over de ondernemerscapaciteiten te beschikken die hiervoor nodig zijn? En wil je, nu je kans pakken? Kom dan eens met ons praten over de mogelijkheid om commercieel/ kantoorleider/beoogd opvolger te worden bij een gerenommeerd makelaarskantoor met een heel mooi toekomstperspectief!

Organisatie

Het betreft een goed bekendstaand middelgroot kantoor met een mooie portefeuille. Het betreft een allround concept, waar onder meer aankoop, verkoop, taxaties en nieuwbouw kunnen worden aangeboden aan de klant. Zij werken bovendien samen met een intermediair in hypotheken en diverse projectontwikkelaars.

Functie

Als beoogd opvolger ben je verantwoordelijk voor alle lopende zaken en het pioniers werk op de vestiging met betrekking tot toekomstige groei. Je gaat jezelf profileren binnen het huidige en je eigen netwerk en zorgt dat je het visitekaartje wordt voor de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden als verkoop, aankoop en taxaties binnen het kantoor en de marketingactiviteiten.

Functie-eisen

Je bent RMT gecertificeerd en hebt kennis en ervaring van de vastgoedmarkt in de regio Zuid-Holland (Schiphol, Haaglanden en bollenstreek). Je bent een ondernemende makelaar die graag bezig is met netwerken en goed contact heeft met collega makelaars uit de regio. Voor jouw staat klantbelang op nummer 1 en zal jij er voor zorgen dat je het klantbelang het beste behartigt. Je kent de weg in de regio en bent bekend met wijken en straten, inclusief de m 2 prijzen. Daarnaast ben je volledig op de hoogte van de laatste vastgoed ontwikkelingen in de buurt. Indien er een wederzijdse klik is zal er een inwerkperiode zul je snel steeds meer taken en verantwoordelijkheden overnemen met als doel een volledige overname van het kantoor!

Aanbod

  • Functie voor 40 uur per week;
  • Een meer dan marktconform salaris met mogelijk aanzienlijke stijging van je verdiensten in de toekomst;
  • Goede bonusregeling;
  • Uitstekende carrièrekansen en veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer
  • Auto van de zaak
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Mogelijkheid om direct een goedlopende makelaardij over te nemen!

Inlichtingen

Recruiter Olof Raas

Tel.: 020 – 7640777 / 06-48474407

Email: o.raas@2bconnected.orgSollicitatie

Recruiter Olof Raas

Tel.: 020 – 7640777 / 06-48474407

Email: o.raas@2bconnected.org

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures