2Bconnected_logo

Ambitieuze kantoorleider voor onze Hoofdstad – Amsterdam

Introductie

Ben jij een RMT of KRMT makelaar uit onze hoofdstad en groei jij een beetje uit je jasje binnen je huidige functie? Heb jij altijd de ambitie gehad om de vestigingsleider van een genormeerd makelaarskantoor te zijn? Wil jij graag gaan bouwen aan jouw eigen makelaarsorganisatie inclusief ondersteunend personeel, dan is dit je kans. Wij zoeken bij jouw in de regio naar een makelaar die ervaren is, en kennis heeft van de lokale markt? Ben jij dit? Lees dan snel verder.

Organisatie

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren makelaar met pioniers en management vaardigheden. Je gaat werken bij een innovatieve makelaar met meerdere vestigingen in de regio. Het betreft een full service makelaarsconcept, waar onder meer aankoop, verkoop, huur, taxaties en hypotheken kunnen worden aangeboden aan de klant. De organisatie heeft de online en offline marketing goed geregeld, waardoor je nooit zonder aanvragen zit.

Functie

Als vestigingsleider ben je verantwoordelijk voor het pioniers werk op de vestiging. Je gaat jezelf profileren binnen je netwerk en zorgt dat je het visitekaartje wordt voor de organisatie. Je bent samen met de binnendienst verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden als verkoop, aankoop en taxaties.

Functie-eisen

Je bent gecertificeerd en hebt kennis en ervaring van de vastgoedmarkt in de regio Zaanstad. Je bent een ondernemende makelaar die graag bezig is met netwerken en goed contact heeft met collega makelaars uit de regio. Voor jouw staat klantbelang op nummer 1 en zal jij er voor zorgen dat je zijn belang het beste behartigt. Je kent de weg in de stad en bent bekend met wijken en straten, inclusief de m2 prijzen en erfpacht. Daarnaast ben je volledig op de hoogte van de laatste vastgoed ontwikkelingen in de buurt. Na een korte pioniersfase zul je snel collega makelaars gaan aannemen om verder te groeien.

Aanbod

Functie voor 40 uur per week;

Een meer dan marktconform salaris;

Een bonusregeling;

Uitstekende carrièrekansen en veel ruimte voor eigen initiatief;

Prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer

Auto van de zaak

Laptop en telefoon van de zaak

Inlichtingen

Voor meer informatie, bel, sms of app met Olof Raas op 06-48474407 of mail naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Stuur je CV in WORD + motivatie naar o.raas@2bconnected.org of maak gebruik van de sollicitatiebutton.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures