Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Ambitieuze KRMT of RM gezocht met passie voor ondernemen

  • Branche: Makelaar KRMT
  • Functie: Makelaar KRMT
  • Regio: Friesland

Introductie

Ben jij een KRMT of RM makelaar uit de regio Friesland of zou jij daar willen wonen ? Heb jij er altijd van gedroomd om een zeer goed lopende makelaardij te runnen of nog betert uit te bouwen? heb jij al heel wat kilometers op de makelaardij teller staan en wil je nu gaan voor de volledige verantwoordelijkheid? Zonder dat je direct de hoofdprijs moet betalen? Maar wil je langzaam in de organisatie groeien maar wel echt eigenaar worden? kom dan snel eens praten over de mogelijkheid die wij hebben voor jou.


Organisatie

Het kantoor bestaat uit twee makelaardijen, een traditionele makelaardij en een specifieke outlet voor mensen die willen wonen aan het water. De makelaardij is gestart in de jaren 90. Het werkgebied strekt zich uit over geheel zuid-west Friesland en het gehele Friese meren gebied.

Het kantoor bestaat uit zes medewerkers waarvan 2 x (RMT ), en 1 assistent makelaar , 3 x secretaresse De doelgroep die zijn bedienen bestaat uitsluitend uit particuliere die op zoek zijn naar een woning.

Er wordt gewerkt vanuit de gedachte: Hoe wil ik zelf behandelt worden, behandelen wij onze klanten? Dus klantvriendelijk, accuraat, opgewekt, betrouwbaar.

Functie

In huidige, snel veranderende maatschappij, marktpositie behouden en/of uitbouwen. Signaleren en implementeren van kansen, o.a. op gebied van sociale media. Deze organisatie heeft behoefte aan een mede ondernemer die op termijn of op korte termijn deze goed lopende makelaardij zou willen runnen en uitbouwen.

Functie-eisen

Makelaars die intrinsiek gemotiveerd en collegiaal zijn passen goed in dit team. Sta jij open voor een ander zijn/haar mening en heb jij ook je eigen bijdrage die de kwaliteit verbeterd, dan zijn wij op zoek naar jou!

De ideale makelaar heeft KRMT of RM/RT. Minimaal 5 jaar ervaring binnen het werkveld van de makelaardij. Woonachtig in het werkgebied of daartoe bereidt zijn. Friestalig of het goed kunnen verstaan. Ambieert leidinggevende taken, c.q. eigen ondernemerschap op termijn. Initiatiefrijke en gedreven persoonlijkheid.

Aanbod

Prima werksfeer. Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Toekomst perspectief door ondernemerschap. Een goed vast salaris met inkoop mogelijkheid. Auto van de zaak en mooie secundaire vergoedingen.

Inlichtingen

Voor meer informatie betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Olof Raas. Je kunt bellen op nummer 06-48474407 en of mailen naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt het beste je CV en motivatie achterlaten via de sollicitatie button of per mail sturen aan Olof Raas email o.raas@2bconnected.org telefoon 06-48474407

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button