Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Ambitieuze ondernemende makelaars gezocht

  • Branche: Makelaar KRMT
  • Functie: Makelaar KRMT
  • Regio: Zeeland

Introductie

Voor de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een makelaar RM/RT, KRMT of ARMT (of hiervoor in opleiding) die toe is aan een nieuwe uitdaging, namelijk ondernemerschap? Ben jij die commerciële makelaar waar klanten mee weglopen? Ken je de kneepjes van het makelaarsvak als geen ander en wil jij je profileren op kwaliteit en professionaliteit? Dan is dit mogelijk de uitdaging voor jou!

Wil je nu al een tijdje meer vrijheid om je eigen keuzes te maken en je eigen tijd in te delen ? Maar wil je het sparren met collega’s niet missen en zie je op tegen de rompslomp van administratie, leads-generen en alle back up in andere voorwaardelijke (regel)zaken? Dan zit je bij deze ZZP-makelaardij helemaal op het goede adres.

Deze nieuwe makelaardij formule is door heel Nederland op zoek naar ondernemende makelaars die kwaliteit op één hebben staan. Onze opdrachtgever biedt een ZZP-formule aan waarbij GEEN kosten vooraf of tijdens de looptijd worden gerekend, maar waarbij alleen de marge gedeeld wordt bij een succesvol verkochte of aangekochte woning.

Organisatie

Wat deze snelgroeiende makelaardij formule zo bijzonder maakt is de vernieuwende sales methodiek en de high end uitstraling en service die zij hun klanten bieden.Naast de traditionele manier van makelen bieden zij ook de mogelijkheid om via een transparant bieding systeem tot een verkoopprijs te komen. Op dit moment zijn ze actief in 12 plaatsen in Nederland en breiden ze steeds verder uit. Ze streven ernaar om binnen 2 jaar landelijke dekking te hebben. Dankzij de hoge kwaliteit van hun dienstverlening weten ze mid- en high end-doelgroepen goed te bedienen. Het betreft een onafhankelijke makelaardij die kiest voor de flexibiliteit van het niet-aangesloten te zijn bij een branchevereniging. Het gehele makelaardij-apparaat staat klaar, de leads zijn gegenereerd; nu de opvolging nog, daar hadden wij jou voor in gedachten.

Functie

Je gaat middels de specifieke servicegerichte methodiek van de opdrachtgever aan de slag om (particuliere) klanten te werven. Het is aan jou om hen met jouw kennis en kunde – en de kwaliteit en professionaliteit van de makelaardij – over de streep te trekken.

De leadgenerator staat al te spinnen en op het moment dat je je aansluit, krijg je direct afspraken. In het begin doe je de bezoeken samen met je vaste mentor die jou wegwijs maakt in de specifieke salesmethodiek. Als je deze eenmaal kent, kun je afspraken zelfstandig verzilveren.

Je gaat ook zelf op zoek naar klanten door te netwerken via vrienden, familie, sportclubs en alle andere marketingmogelijkheden als FB, Instagram en LinkedIn. Of door je aan te sluiten bij business clubs als BNI e.d..

Ben je een zeer ervaren makelaar, dan zal de begeleiding slechts 3 dagen duren, waarna je zelfstandig aan de slag kunt. Ben je iets minder ervaren, reken dan op meer dagen.

Naast het verkopen en aankopen van woningen ben je ook voor je eigen binnendienstwerkzaamheden verantwoordelijk.

Functie-eisen

• Je bent een bijzonder mens

• Je staat volop in het leven en hebt van nature veel contact met mensen

• Je hebt het vertrouwen dat wat jij doet uitzonderlijk is en dat jij het verschil kunt maken

• Je hebt een grote ambitie om je droom als ZZP-makelaar waar te maken

• Je bent RM/RT, KRMT of ARMT (of hiervoor in opleiding)

• Je hebt 2 jaar ervaring in makelaardij

• Je beschikt over een bewezen track-record of bent commercieel zeer vaardig

• Je hebt een financiële buffer om de eerste 3 maanden zelfstandig te kunnen overbruggen

Aanbod

• Je krijgt een crash course ‘hoe wordt ik succesvol makelaar’ van iemand die al meer dan 35 makelaardij-professionals heeft opgeleid tot succesvolle makelaars.

• Alle benodigde zaken als FUNDA / REALWORKS / Contracten en toeleveranciers staan klaar zodat je meteen aan het werk kunt.

• Je gaat direct aan de slag met afspraken om huizen in de verkoop te krijgen.

• Je komt te werken als ZZP-makelaar waarbij er geen kosten vooraf gemaakt wordenmaar waarbij je 60% van de omzet mag bijschrijven indien de deal gesloten is.

• Je kunt zelf uitrekenen wat dat betekent bij 3 tot 6 woningen ad € 3.500,- courtage per maand.

• Het is mogelijk om je parttime dan wel fulltime aan te sluiten, zeer flexibel dus.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olof Raas, recruiter van 2B Connected. Je kunt hem bereiken op nummer 06-48474407 en/of mailen op o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Vindt jij je helemaal in deze uitdaging? Stuur dan je korte motivatie en CV naar Olof Raas via: o.raas@2bconnected.org. of bel 06-48474407 voor meer informatie.


Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button