Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Assistent hypotheekadviseur met gevoel voor mensen

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Ben jij een leuke en vlotte aankomend hypotheekadviseur, die eerst nog wat vlieguren wil maken onder begeleiding van een senior hypotheekadviseur? Dan is dit de werkplek voor jou. 

Organisatie

De opdrachtgever is meer dan 10 jaar actief als onafhankelijk hypotheekintermediair en heeft in die tijd een grote schare aan particulieren geholpen aan een hypotheek. Het geheim van dit kantoor bestaat uit een zeer menselijke klantbenadering, waardoor niet alleen mensen terugkomen, maar klanten ook ambassadeurs worden, waardoor zij nooit om opdrachten verlegen zitten.

Functie

Je gaat als assistent hypotheekadviseur, de volledige hypotheekbegeleiding van klanten verzorgen. Dat begint met het eerste telefoontje en een scherpe analyse op de mogelijkheden. Daarna volgt het adviesgesprek dat je samen voert met de senior hypotheekadviseur. Vanaf daar maak jij samen met de senior collega het adviesrapport en zorgen jullie dat de juiste geldverstrekker wordt geadviseerd. Daarna volgt de notaris en overige zaken. Op het moment dat jij klaar bent voor het echte werk, zal jij ook zelfstandig dossiers gaan uitvoeren, waarbij er altijd back up blijft van een senior hypotheekadviseur.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar echte mensen mensen met affiniteit voor cijfers en hypotheken.

Een HBO opleiding is een pré ( HBO FSM )

In het bezit van de WFT( Basis is een eis, hypothecair en vermogen is een pré )

Mensen die recentelijk hebben gewerkt als acceptant of binnendienst op een hypotheek afdeling nodigen wij zeker uit om te reageren.

Mensen die in de sales of verzorgende beroepen hebben gewerkt maken zeker kans, denk aan Horeca, Retail, makelaardij en sales in het algemeen.

Er wordt niet in de weekenden gewerkt, maar er zijn twee avonden in de week waarbij je ingeroosterd kan worden.

Aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een gezellig en hardwerkend team van hypotheek professionals.

Het salaris ligt voor een assistent hypotheekadviseur ligt tussen de € 2.250,- en € 2.750,- Bruto.

Op het moment dat je snel zaken oppakt, en je de gewenste diploma’s behaald kun je financieel snel doorgroeien en kun je snel doorgroeien naar € 3.000,- bruto in de maand.

Daarnaast is er een bonus van 20% van je salaris te verdienen, door de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te halen.
Inlichtingen

Voor meer informatie over deze zeer aantrekkelijke assistent hypotheekadviseur functie kun je contact opnemen met Olof Raas, senior recruiter op 06-48474407 en of email o.raas@2bconnected.org


Sollicitatie

Geïnteresseerd geworden in deze vacature. Je kunt je CV en motivatiebrief toe sturen aan Olof Raas via email naar o.raas@2bconnected.org of via de sollicitatie button reageren.

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button