2Bconnected_logo

Bedrijfsmatig vastgoed beheerder – 's-Gravenhage

Introductie

We zijn op zoek naar een op en top bedrijfsmatig vastgoedbeheerder uit de regio Zuid-Holland. Ben jij gepokt en gemazeld binnen dit als projectleider, en zou jij bij deze top werkgever willen werken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

De organisatie heeft naast bedrijfsmatig vastgoed; winkels, winkelcentra, bedrijfspanden ook woningen in de portefeuille.

Deze vastgoedorganisatie is zeer actief in de Randstad ( Den Haag, Utrecht, Rotterdam) en heeft ongeveer 100 vastgoedspecialisten in dienst.


Functie

Als bedrijfsmatig vastgoed beheerder heb je een commerciële rol en ben je verantwoordelijk voor de diverse operationele vastgoed processen. Je onderhoudt contacten met (potentiële) huurders en doet de bezichtigingen. Je administreert de verhuurgegevens in het vastgoedsysteem. Je beoordeelt onderhoudsfacturen en servicekostenafrekeningen en u draagt zorg voor de indexering van de huren. Daarnaast ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die zich voordoen binnen de vastgoedmarkt en heb je goede kennis van de huidige portefeuille. Je ondersteunt en adviseert het management bij alle voorkomende werkzaamheden en bent je in staat om als vervanger van het management op te treden.

Functie-eisen

Je bent fulltime beschikbaar ( 40 uur). Je hebt een HBO opleiding, aangevuld met een vastgoedopleiding. Je hebt ruime ervaring ( 5 jaar plus ) in het commerciële vastgoedbeheer Daarnaast beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis positieve energie. Een goed gevoel voor humor en stressbestendigheid maken uw de man of vrouw die wij nodig hebben. 

De organisatie zal een uitgebreide screening uitvoeren waaronder een psychologisch en kennis technisch onderzoek.

Aanbod

Je gaat werken binnen een goed geoliede vastgoed organisatie, waar je veel vrijheid van handelen hebt en waar eigen verantwoordelijkheid voorop staat. Het salaris is gebaseerde op ervaring en kennis maar over het algemeen boven marktconform te noemen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062 of  email jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

Graag ontvangen wij een CV in WORD inclusief een motivatie betreffende deze functie. Je kunt deze informatie sturen naar jacqueline@2bconnected.org of jacqueline@2bconnected.nl

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures