Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Binnendienst medewerker hypotheken

  • Branche: Backoffice medewerker
  • Functie: Backoffice medewerker
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Wij zijn op zoek naar een medewerker binnendienst HYPOTHEKEN uit de omgeving van Gorichem die kennis en ervaring heeft met het opvolgen en vervolmaken van het hypotheekdossiers. Het strekt tot de aanbeveling als iemand ervaring heeft met het deze hypotheekafhandeling bij een onafhankelijke hypotheek intermediair.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een hypotheek intermediair met sterke wortels in Gorichem. Naast Hypotheek advies kun je als klant ook terecht voor verzekeringen en de Makelaardij dienstverlening. Kwaliteit en AANDACHT voor de klant staan duidelijk voorop bij deze organisatie.

Functie

Als medewerker binnendienst hypotheken heb je veel telefonisch en schriftelijk en mail contact met klanten en geldverstrekkers. Maar ook met makelaars, notarissen en banken. Het compleet maken van hypotheek dossiers en het begeleidden van het offertetraject behoort tot de kerntaken. Daarnaast vind je het leuk om mensen te helpen bij het aanvragen van een hypotheek.

Functie eisen

Interesse in hypotheken (ervaring)

HBO niveau (goede MBO-ers mogen ook reageren, minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding)

WFT Basis diploma het liefst aangevuld met hypotheken en of vermogen

Klantgericht

Flexibel

Kwaliteitsbewustzijn

Verantwoordelijkheid

Oplossingsgericht

Aanbod

Je gaat werken voor één van de betere spelers in de regio, waar het verloop laag ligt en waar de directie oog heeft voor haar medewerkers. Indien je de capaciteiten / ambitie hebt om junior hypotheekadviseur te worden liggen hier kansen.

Inlichtingen

Senior Recruiter Olof Raas +31 (0)6 484 74 407 of per email o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Senior Recruiter Olof Raas +31 (0)6 484 74 407 of per email o.raas@2bconnected.org. Graag ontvangen wij een recent CV in WORD.