Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Binnendienstmedewerker hypotheken

  • Branche: Backoffice medewerker
  • Functie: Backoffice medewerker
  • Regio: Noord-Brabant

Introductie

Ter versterking van een hypotheek intermediair in Veldhoven zoeken wij een commercieel binnendienst medewerker die van aanpakken weet ! Heb jij kennis en ervaring met het bemiddelen van hypotheken, en vind jij het leuk om alle hypotheekdossiers compleet te maken, kom dan met ons praten over deze functie.

Organisatie

Het betreft een onafhankelijk financieel intermediair die door geheel Nederland actief is. Je gaat werken op een kantoor in de regio Veldhoven. De adviesgesprekken vinden veelal bij de mensen thuis plaats. Naast mensen in loondienst, werken zij ook met financieel adviseurs die op basis van ZZP / Franchise werken. Je krijgt uit alle delen van Nederland hypotheek dossiers aangereikt die je moet gaan behandelen en doorzetten aan de verschillende geldverstrekkers.

Functie

Als Binnendienstmedewerker ben je voor dossier inhoudelijke vraagstukken het aanspreekpunt voor de financieel adviseurs en businesspartners. Je bent oplossingsgericht en begeleidt en adviseert op proactieve wijze financieel adviseurs. Daarbij ben je service gericht en sta je graag klaar voor de financieel adviseurs en businesspartners

Als Binnendienstmedewerker coördineer en verzorg je geheel zelfstandig het proces vanaf het rente-aanbod tot en met de notariële afwikkeling.

Functie eisen

MBO+ / HBO werk- en denkniveau

Wft basis en WFT hypothecair krediet

Relevante werkwerving op gebied van hypotheekacceptatie is een must

Ervaring in beoordeling jaarcijfers van zelfstandig ondernemers is een pré

Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

Stressbestendig en kunnen werken met deadlines

Leergierig en bereid tot het volgen van branchegerichte opleidingen.

Aanbod

  • 40 uur per week
  • Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Coaching en ondersteuning op de werkvloer;

Inlichtingen

Recruiter Nariman El Oufi +31 20 764 0777 email recruitment@2bconnected.org

Sollicitatie

Via de button kun je je reactie kenbaar maken. Graag je CV in WORD aanleveren. Je kunt ook mailen naar recruitment@2bconnected.org of bellen 020-7640777