2B Connected aanwezig op 1 oktober op NSM9 in Rijswijk!

NSM

NSM9 in Rijswijk op 1 oktober

NSM – het Nationaal Symposium Makelaardij – vindt dit jaar alweer voor de 9e keer plaats. Dat zal zijn op donderdag 1 oktober a.s. van 11.30 tot 19.00 uur in De Broodfabriek te Rijswijk.

Het makelaarscongres NSM is een onafhankelijk evenement voor makelaars en taxateurs. Het grootste in Nederland! Er komen niet alleen verenigde leden van NVM, NVR, VastgoedPRO en VBO. Ook franchisers en zzp’ers zullen aanwezig zijn.

Recruitmentbureau 2B Connected is erbij!

Uiteraard zijn wij eveneens present op NSM9. 2B Connected is een van de sponsors van dit grootschalige evenement.

Als gespecialiseerd recruitmentbureau beschikken wij in de branche over een groot landelijk netwerk. Makelaars en hypotheekadviseurs hebben meer en meer profijt van een samenwerking met 2B Connected. Wij brengen kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar tegen een eerlijke, concurrerende vergoeding.

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Alphen aan den Rijn. Wij werken onder meer samen met Academie voor vastgoed NVM, Bureau Optimaal Presteren en Vastgoedfuncties.nl.

Het thema: De klant doet mee

Het thema van het evenement is dit jaar ‘De klant doet mee’. Niet alleen de makelaar of taxateur, maar steeds meer ook de kopers en verkopers zelf zijn actief in het verkoopproces. Dankzij internet is de wereld immers een stuk kleiner en overzichtelijker geworden.

In de lezingen tijdens NSM9 wordt gekeken naar de kansen op succes ondanks, of juist dankzij de zelfredzame consument. O.l.v. Jeroen Pauw komen sprekers als Dr. Ben Tiggelaar, Diederieke Alferink en Ruud Veltenaar aan het woord.

Dromen, ambities en interesses

Voor zowel financieel adviseurs als hypotheekadviseurs is klantgerichtheid van groot belang. De uitdaging is voor 2B Connected om het beste uit de mens tevoorschijn te laten komen. De verwachtingen en de mogelijkheden van opdrachtgevers èn kandidaten laten wij zo goed mogelijk op elkaar aansluiten.

‘Dromen omzetten in actie’… Dat komt aan de orde in het betoog van Dr. Ben Tiggelaar  in de lezing voor de pauze van NSM9. Het is ook de filosofie van 2B Connected. Immers, als een kandidaat weet wat hij wil en wat bij hem past, is er een intrinsieke motivatie om te groeien. Zowel persoonlijk, als voor onze opdrachtgever en de consument.

Kom langs bij de stand van 2B Connected

Bij de stand van 2B Connected op NSM9 staan wij u heel graag te woord. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe functie, of naar invulling van uw vacature(s). Opdrachtgevers en kandidaten, kom gerust langs!

Meld je hier aan: http://www.nsm9.nl/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk