2Bconnected_logo

Genereer als makelaar veel meer leads met je website


Het is de droom van elke makelaar om meer telefoontjes en aanvragen te genereren via de eigen website. Door een optimale inrichting van een Google Ads Campagne kunt u dit ook.


Gratis geld, bestaat dat?
Slimme online marketing, met name adverteren op Google, levert je als makelaar veel meer geld op dan dat het kost. Om dit ‘gratis geld’ te noemen gaat wat ver, maar het komt wel in de buurt. Mits je het goed aanpakt.

makelaar-google-ads

Online marketing kan op vele manieren. De ervaring leert dat adverteren op Google het snelste en beste resultaat oplevert. Bij 2B Connected hebben wij voor onszelf ook een succesvolle Google Ads (AdWords) campagne draaien. Het inrichten van een doordachte Google Ads campagne kost natuurlijk tijd en vergt kennis. Dit kun je zelf doen, of laten doen. Door het te laten doen, krijg je meer tijd om aan de verkoop of aankoop van woningen te werken.

google-ads-adwords-zelf-doen
Gratis scan
Zet Google Ads nú in om nieuwe intakes / waardebepalingen te genereren, die anders mogelijk naar de concurrent zouden gaan. Je kunt nu GRATIS  een Google scan laten maken, zodat je weet wat de investering zal zijn voor een Google Ads Campagne. Onze marketing partner Webfactory maakt graag een vrijblijvende inschatting betreffende de kosten per lead in jouw vestigingsplaats. Een lead is een telefoontje of ingevuld contactformulier. Daarnaast laten we je weten wat de investering is om de Google Ads campagne te laten inrichten.

 

zoektermen-onderzoek

 

Onze partner Webfactory heeft jarenlang ervaring met het optimaliseren en vindbaar maken van websites en het slim werven van leads via Google. Vul het formulier in en je krijgt binnen 24 uur alle informatie, gericht op jouw bedrijf.

[ninja_form id=3]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn