2Bconnected_logo

Salarisonderzoek Hypotheekadviseurs 2022

Salarisonderzoek Hypotheekadviseurs 2022

De wereldwijde coronacrisis dwong veel bedrijven om hun geplande loonsverhogingen eerder dit jaar naar beneden bij te stellen, lonen te bevriezen en andere financiële maatregelen te nemen om te kunnen overleven.

Maar de drukte op de woningmarkt zorgt ervoor dat financiële branche enorm in beweging is. De prijzen en de verkoopaantallen van huizen stijgen nog steeds en verwacht wordt dat deze curve zich in 2022 doorzet. De woningprijzen stijgen, maar hoe zit het anno 2022 met het salaris van een Nederlandse Hypotheekadviseur?

Recruitmentspecialist 2B Connected organiseert opnieuw een grootschalig salarisonderzoek naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder hypotheek- en financieel adviseurs die in loondienst werken. Dit is hét salarisonderzoek voor hypotheekadviseurs.

Om een beter beeld te krijgen van de salarisverhoudingen binnen het financieel advies, moet een vragenlijst worden ingevuld.

De enquête is anoniem en de antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. De belangrijkste resultaten van de enquête worden dit voorjaar gepubliceerd.

 

 

Lees hier de uitslagen van het laatste salarisonderzoek in 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn