Salarisonderzoek Makelaars 2022

Salarisonderzoek Makelaars 2022

De wereldwijde coronacrisis dwong veel bedrijven om hun geplande loonsverhogingen eerder dit jaar naar beneden bij te stellen, lonen te bevriezen en andere financiële maatregelen te nemen om te kunnen overleven.

Maar door de aanhoudende groei in de woningmarkt blijft de vraag naar makelaars met specifieke kennis duidelijk groter dan het aanbod. Makelaars hebben te maken met felle concurrentie: het wordt steeds moeilijker om talent te vinden. Kortom, de kandidaat is aan zet en werkgevers moeten alles uit de kast halen.

Recruitmentspecialist 2B Connected organiseert opnieuw een grootschalig salarisonderzoek naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder makelaars en vastgoedprofessionals die in loondienst werken. Dit is hét salarisonderzoek voor makelaars.

Om een beter beeld te krijgen van de salarisverhoudingen binnen het vastgoed en de makelaardij, moet een vragenlijst worden ingevuld.

De enquête is anoniem en de antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. De belangrijkste resultaten van de enquête worden dit voorjaar gepubliceerd.

 

 

Lees hier de uitslagen van het laatste salarisonderzoek in 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk