Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Sabines carrière switch; van dromen naar doen

Hoeveel mensen dromen van een andere baan? Een beter perspectief, een baan met meer uitdaging, die baan waarvan alleen de gedachte al een energieboost geeft. Bijna 50% blijkt uit onderzoek. Maar bij velen blijft het bij die droom, die na een korte reflectie afglijdt naar de waan van de dag. Doorgaan zoals het al jaren gaat. Teveel gedoe, teveel risico, teveel vraagtekens.

Niet bij Sabine (26 jaar).  Zij heeft kosten nog moeite gespaard om haar droom uit te laten komen. Sabine’s droom was een carrière-switch van medewerker in een drogisterij naar makelaar.

Sinds jaar en dag werkte zij 4 dagen per week bij een drogisterij. Samen met haar man, die vrachtwagenchauffeur is, zorgen zij daarnaast voor hun 2 kinderen. Een druk bestaan dus. Dat heeft haar niet weerhouden om in de avonduren en weekenden keihard te knokken om haar makelaarspapieren te halen. En met succes.

 Na 4 jaren studeren rondde zij haar KRMT-opleiding af. Haar droomcarrière binnen de makelaardij kon daarmee echt beginnen.

 Ambitieus als Sabine is reageerde zij aanvankelijk op onze vacature waarbij zij direct als zelfstandig ondernemer aan de slag zou gaan in de makelaardij. Absoluut bewonderenswaardig om direct zo’n grote stap te willen zetten. De makelaardij vraagt echter naast papieren ook een flinke dosis ervaring. Eerst ervaring op doen in de binnendienst dus.  Ik ging voor Sabine aan de slag binnen ons grote netwerk van opdrachtgevers. Al snel kwam de gewenste vacature voorbij. Een functie als commercieel binnendienst medewerker bij een franchiseformule waarbij zij op termijn ook de mogelijkheid heeft om als makelaar aan de slag te gaan.  Het contract is getekend en op 1 maart start Sabine in haar nieuwe carrière.

Sabine, “Ik ben zo blij dat ik mijn studie heb doorgezet en nu kan doen waar ik altijd van gedroomd heb. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan. Na de nodige ervaring wil ik uiteindelijk doorgroeien naar zelfstandig makelaar.”

Deel op:

Laat een reactie achter

Call Now Button