Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Salarisonderzoek Financieel / Hypotheek Professionals 2020

Dit jaar organiseert 2B Connected een grootschalig onderzoek naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder financieel & hypotheek professionals. Alle financieel professionals die in loondienst werken kunnen deelnemen aan de enquête.

Wij helpen financieel professionals aan een goedbetaalde baan

2B Connected is gespecialiseerd in de werving en selectie van onder meer financieel & hypotheek professionals. Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand, waarmee wij onze opdrachtgevers aan geschikte kandidaten helpen.

Onze visie is om de juiste financieel professional op de juiste plaats te krijgen. Jouw wensen en voorkeuren willen wij graag met je bespreken in een persoonlijk gesprek. En daar hoort natuurlijk ook een goed salaris als financieel professional bij. Ben je geïnteresseerd, kijk dan snel naar de vacatures, of stuur ons direct je cv.

HET SALARISONDERZOEK VOOR FINANCIEEL PROFESSIONALS

Om een beter beeld te krijgen van de salarisverhoudingen binnen de arbeidsmarkt voor financiële professionals, willen wij u vragen een aantal vragen te beantwoorden.

De antwoorden zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Er is geen koppeling mogelijk met u als persoon. Het betreft een onderzoek waarbij u volledig anoniem bent. De belangrijkste resultaten van de enquête worden komend voorjaar gepubliceerd op de website van 2B Connected.

Deel op:

Laat een reactie achter

Call Now Button