Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Salarisonderzoek Vastgoed & Makelaardij 2020

Jaarlijks organiseert 2B Connected een grootschalig onderzoek naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder makelaars en vastgoed professionals. Alle makelaars en vastgoed professionals die in loondienst werken kunnen deelnemen aan de enquête.

Vooruitzichten woningmarkt 2020

De makelaardij is grotendeels afhankelijk van ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Met de aanhoudende groei in de woningmarkt blijft de vraag naar makelaars met specifieke kennis duidelijk groter dan het aanbod. Makelaars hebben te maken met felle concurrentie: het wordt steeds moeilijker talent te vinden. Kortom, de kandidaat is aan zet en werkgevers moeten alles uit de kast halen.

Wij helpen makelaars aan een goedbetaalde baan

2B Connected is gespecialiseerd in de werving en selectie van onder meer makelaars. Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand, waarmee wij onze opdrachtgevers aan geschikte kandidaten helpen.

Onze visie is om de juiste makelaar op de juiste plaats te krijgen. Jouw wensen en voorkeuren willen wij graag met je bespreken in een persoonlijk gesprek. En daar hoort natuurlijk ook een goed salaris als makelaar bij. Ben je geïnteresseerd, kijk dan snel naar de vacatures, of stuur ons direct je cv.

Wat was het gemiddelde salaris van makelaars?

Ook afgelopen jaar heeft 2B Connected onderzoek gedaan naar de salarisverschillen van makelaars. Bekijk hier de resultaten.

Het salarisonderzoek voor Makelaars

Om een beter beeld te krijgen van de salarisverhoudingen binnen het vastgoed en de makelaardij willen wij u vragen een aantal vragen te beantwoorden.

De antwoorden zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Er is geen koppeling mogelijk met u als persoon. Het betreft een onderzoek waarbij u volledig anoniem bent. De belangrijkste resultaten van de enquête worden komend voorjaar gepubliceerd op de website van 2B Connected.

Deel op:

Laat een reactie achter

Call Now Button