Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Blog categorie: Makelaardij nieuws

LogChain Rotterdam 2 volledig verhuurd

De portefeuille bestaat uit negen gebouwen en omvat ca. 120.000 m² logistiek onroerend goed. Real I.S. kocht de logistieke portefeuille in Rotterdam in november 2019.
Lees meer

Rax Finance verstrekt drie nieuwe financieringen

Rax Finance verstrekt eind april drie nieuwe financieringen voor totaal €12 miljoen.
Lees meer

Vooruitzicht ING: grote inhaalslag voor horeca in 2022 verwacht

ING verwacht in 2022 voor de horeca een volumegroei tussen de 30% en 35%. Voorwaarde is dan wel dat er geen nieuwe lockdown eind 2022 komt, voegt de bank eraan toe. Maar is het genoeg om terug naar het niveau van voor corona te komen?
Lees meer

KroesePaternotte breidt haar Taxatieteam uit

KroesePaternotte breidt haar Taxatieteam opnieuw uit. Per 1 februari is Timo Frissen reeds gestart in het Taxatieteam. en per 1 mei heeft Paul Koop het team versterkt.
Lees meer

Bridges by B., een flexwerkprimeur in brugrestaurant A4

B. Amsterdam (B.) opent in samenwerking met horecapartner Vermaat een nieuw flexwerkconcept van circa 700 m2 genaamd Bridges by B. Lees hier wat het concept bijzonder maakt. 
Lees meer

Vesteda voorziet woningportefeuille binnen één jaar van certificaten

Met het ontstaan van de nieuwe richtlijn ‘BREAAM-NL In-Use Woningen’ wordt het voor woningverhuurder Vesteda mogelijk om dit jaar vrijwel de volledige woningportefeuille te certificeren. Het certificeringsproces vindt plaats in drie stappen. Lees er hier meer over. 
Lees meer

Dag Amsterdam en hallo Enschede! Tijdelijke Rechtbank begint aan tweede leven

De demontage van de Tijdelijke Rechtbank aan de Fred. Roeskestraat in Amsterdam nadert zijn einde. Na vijf jaar dienst te hebben gedaan als Rechtbank zal de bekroonde constructie bijna 200 kilometer oostwaarts weer worden opgebouwd. Een schoolvoorbeeld van remontage.  
Lees meer

Huurflex zorgt voor huurinkomsten tijdens transformatietrajecten

Hoe kun je er als gebouweigenaar voor zorgen dat je kantoor geld op blijft brengen terwijl je middenin een transformatietraject zit? Over die vraag en vele andere praat Vastgoedjournaal met Maikel van Kollenburg, algemeen directeur van Huurflex.
Lees meer

Mobion Group & Certo Capital kopen winkelgebied De Parade

Het Bouwinvest Retail Fund heeft het winkelcomplex De Parade in Bergen op Zoom aan Mobion Group & Certo Capital verkocht.
Lees meer

Ramon van Stekelenborg nieuwe Director Agency bij Colliers

Ramon van Stekelenborg gaat leiding geven aan het Agency team van Colliers in Eindhoven en wordt ook verantwoordelijk voor de verdere groei in het zuidelijk deel van Nederland. 
Lees meer
Call Now Button