Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Blog categorie: Makelaardij nieuws

Rechter weigert stikstofmodel te verbieden

Provincies mogen het rekenmodel waarmee stikstofdepositie wordt berekend, voorlopig blijven gebruiken. Dat heeft de rechtbank in Den Haag besloten. De vordering van de Stichting Stikstofclaim om gebruik van stikstofmodel te verbieden, werd verworpen. Stikstofclaim vindt dat het zogeheten Aerius-rekenmodel niet deugt. De methode voor het berekenen van de stikstofdepositie zou […]
Lees meer

Domivest voegt financieringsmogelijkheden voor zorgwoningen toe aan productlijn

Domivest heeft onlangs de mogelijkheid om zorgwoningen te financieren toegevoegd aan het producten portfolio, naast de reguliere buy-to-let hypotheekverstrekking. Het verschil tussen de reguliere buy-to-let woning en een zorgwoning is dat er een huurcontract wordt gesloten met een zorginstelling of stichting voor een langere termijn.
Lees meer

Vrijstelling energielabel C-verplichting voor 12 procent van kantoren

Ruim 12 procent van de kantoren hoeft niet te voldoen aan het verplichte energielabel C. Het gaat om kantoren met een gemeentelijke, provinciale of Rijksmonumentale status, met label D en lager.
Lees meer

Aantal internetaankopen gedaald, trend zet door

De daling van het aantal internetaankopen zet door. Coolblue zag de EBTIDA halveren en gaat versneld nog eens vijf fysieke winkels openen. Toch is er volgens brancheorganisatie Thuiswinkel.org geen sprake van een webwinkelcrisis.
Lees meer

Zo wordt een woning aantrekkelijk voor de verkoop

Het verkopen van een woning kan een uitdagende en spannende ervaring zijn. Uiteraard moet de woning zo goed mogelijk worden verkocht. Het is daarom van belang om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Er kunnen verschillende stappen genomen worden om het huis aantrekkelijker te maken voor […]
Lees meer

ASML huurt kantoor van 5.000 m2 in Den Bosch als alternatief voor thuiswerken

ASML opent een kantoor in Den Bosch voor honderden medewerkers uit de regio die niet dagelijks naar het hoofdkantoor in Veldhoven willen reizen, meldt Het Brabants Dagblad. Het chipbedrijf huurt 5000 m2 aan leegstaande ruimte in het voormalige hoofdkantoor van Essent.
Lees meer

Top vacature: Financieringsanalist commercieel onroerend goed bij Adelaer

Ben je gedreven, analytisch en ondernemend? Kan jij je hoofd koel houden wanneer er kritische vragen over data en analyses gesteld worden? Overweeg dan te solliciteren naar de functie van financieringsanalist voor commercieel vastgoed bij Adelaer Financial Architects in Den Bosch. 
Lees meer

Elf Breeam-certificaten voor Hawk-portfolio van Unifore Real Estate

Unifore Real Estate heeft onlangs elf Breeam-certificaten in ontvangst genomen voor haar Hawk-portfolio, dat iets langer dan een jaar geleden werd aangekocht. Van alle certificaten zijn er acht Breeam-Excellent. Een bijzondere mijlpaal voor zowel Unifore als CFP Green Buildings. 
Lees meer
Generated by Feedzy Call Now Button