Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Blog categorie: Makelaardij nieuws

Transformatie Korenpassage Apeldoorn eindelijk in zicht

Door de aankoop van de Korenpassage in Apeldoorn door Johan Roorda voor ruim €2 miljoen, komt transformatie van het niet goed lopende winkelstraatje mogelijk in zicht. 
Lees meer

Rijk wil ‘weigergemeenten’ kunnen dwingen overheidsgebouwen als azc te gebruiken

Het kabinet wil het mogelijk maken ‘weigergemeenten’ af te dwingen toch overheidsgebouwen als asielzoekerscentra te gebruiken. Dat schrijven staatssecretaris Eric van den Burg (asiel) en minister Hugo de Jonge aan de Tweede Kamer. Hiermee willen ze het mogelijk maken dat het Rijk de bestemmingsplannen van deze gebouwen zelf kan aanpassen.
Lees meer

Onorthodoxe maatregelen voor opvang asielzoekers

Het kabinet neemt noodmaatregelen om opvang te realiseren voor asielzoekers en statushouders. De veiligheidsregio’s moeten gezamenlijk 5600 extra noodopvangplekken realiseren. Er komen dwanginstrumenten voor weigerachtige gemeenten. En de Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting krijgt € 100 miljoen beschikbaar om snel woningen te vinden voor statushouders. Reden voor deze maatregelen is het stokken […]
Lees meer

Amazon geeft te veel aangehuurde ruimte terug aan de markt

Terwijl Amazon in de corona-periode flink zijn distributiecentra heeft uitgebreid, sluit de e-tailer in de Verenigde Staten nu distributiecentra en fulfilmentcentra.
Lees meer

Schagen wijzigt bestemmingsplan Waldervaart ten behoeve van woningen

In het Centrumgebied Waldervaart moeten zo’n 120 appartementen bijgebouwd worden, een nieuw kindventrum en een sportzaal. Het bestemmingsplan daartoe ligt ter inzage.
Lees meer

Ruim 10.000 m² distri-ruimte verhuurd in Duiven

Fulfilment Achterhoek heeft een huurovereenkomst gesloten voor een logistiek bedrijfscomplex gelegen aan de Ratio 24 – 26 te Duiven.
Lees meer

Duitse zakenbank zet NSI op kopen

De Duitse zakenbank Berenberg is gestart met het volgen van het aandeel van kantorenfonds NSI. De analisten geven meteen een koopadvies met een koersdoel van €40,00.
Lees meer

RvS: bestemmingsplanprocedure 35 bungalows in Tilburg moet opnieuw

De Raad van State heeft geoordeeld dat de gemeente Tilburg de bestemmingsplanprocedure voor 35 patio-woningen bij Reeshofweide opnieuw moet doen. Twee bedrijven in de omgeving hebben niet op de juiste wijze hun zegje kunnen doen. 
Lees meer

Borghese ontwikkelt 295 appartementen in Klein Plaspoelpolder

Borghese heeft met de gemeente Leidschendam-Voorburg een overeenkomst getekend over de ontwikkeling van een wijkje met 295 appartementen op de plek van het oude Totalgebouw in Klein Plaspoelpolder.
Lees meer

Huurgroei CTP 4,3% in laatste halfjaar

CTP heeft een like-for-like huurgroei van 4,3% weten te realiseren in H1 2022. Door het beperkte aanbod en de grote vraag van logistieke bedrijven naar ruimte, stijgen de huren.
Lees meer
Call Now Button