Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Blog categorie: Makelaardij nieuws

Union sluit 25-jarig huurcontract met Staycity voor YVIE in Amsterdam Noord

Union Investment heeft een 25-jarig huurcontract gesloten met de Ierse aparthoel operator Staycity. Staycity gaat 120 kamers exploiteren in het momenteel in aanbouw zijnde mixed-use project YVIE op Overhoeks in Amsterdam Noord. 
Lees meer

Erfpachtovereenkomst getekend voor High Five in Utrecht

Binnenkort start de bouw van High Five, het vijfde studentenwoongebouw in het Utrecht Science Park. De Universiteit Utrecht (UU) als grondeigenaar en de SSH als toekomstige eigenaar hebben de erfpachtovereenkomst hiervoor getekend.
Lees meer

Meerderheid gemeenten wil Omgevingswet opnieuw uitstellen

De motie van Eindhoven en Tilburg – om de Omgevingswet nogmaals met 6 maanden uit te stellen – is met 93,64% van de stemmen door de Vereniging van Gemeenten aangenomen. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering.    
Lees meer

Opnamevolume omlaag, maar prijzen beste kantoorlocaties stijgen

Het totale opnamevolume van commercieel vastgoed in de eerste drie kwartalen van 2022 is 7 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode in het jaar daarvoor. Maar de huren op de toplocaties zijn desondanks gestegen.
Lees meer

1300 m² verhuurd in Central Post

Een zittende huurder heeft in Central Post aan het Delftseplein 29-30 in Rotterdam 1300 m² extra kantoorruimte erbij gehuurd. Ook is 1.765 m² wederverhuurd aan deze huurder. 
Lees meer

MR Marvis opent binnenkort tweede winkel in Nederland

De shorts en broeken retailer MR Marvis verwacht in april 2023 de deuren te openen van het winkelpand aan de Hoogstraat 11 in Den Haag. Dit wordt de tweede fysieke winkel van MR Marvis in Nederland.
Lees meer

Urban Interest koopt 242 appartementen in het centrum van Rotterdam

Urban Interest heeft twee complexen in het centrum van Rotterdam aangekocht van Amvest waarbij Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs de verkoop heeft begeleid. De complexen bestaan totaal uit 242 appartementen op een plint met commerciële eenheden, restaurants en garages.
Lees meer

Actium gaat voormalig politiebureau Meppel herontwikkelen voor sociale woningen

Woningcorporatie Actium is de nieuwe eigenaar van het voormalige politiebureau aan de Eendrachtstraat 28 in Meppel. Actium gaat het perceel van 3.369 m2 herontwikkelen voor woningbouw.
Lees meer

Beleggers in Blackstonefonds kunnen niet meer bij hun geld

Na een golf van opnameverzoeken uit Blackstone Real Estate Income Trust (BREIT)-fonds heeft het fonds zijn limiet bereikt aan wat het aan investeringen kan teruggeven. In november kon slechts 43 procent van de opnameverzoeken worden gehonereerd.
Lees meer

Voorstel ontwikkelvisie Laakhavens door Haagse gemeenteraad aangenomen

Het nieuwe ontwikkelvisie voor de gebiedsontwikkeling Laakhavens in Den Haag die afgelopen maart werd gepresenteerd – met 9000 woningen – is door de gemeenteraad aangenomen. 
Lees meer
Generated by Feedzy Call Now Button