Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Blog categorie: Makelaardij nieuws

Vesteda voorziet woningportefeuille binnen één jaar van duurzaamheidscertificaten

Met het ontstaan van de nieuwe richtlijn ‘BREAAM-NL In-Use Woningen’ wordt het voor woningverhuurder Vesteda mogelijk om dit jaar vrijwel de volledige woningportefeuille te certificeren. Het certificeringsproces vindt plaats in drie stappen. Lees er hier meer over. 
Lees meer

Borghese Logistics/AEW Logistis levert twee campussen op van in totaal 167.000 m2

Onlangs leverde Borghese Logistics/AEW Logistis Green Mountains Logistics Park en Kaapstadweg op. Hiermee sloot de ontwikkelaar een project van in totaal 167.000 m², verdeeld over acht gebouwen en twee campussen af.
Lees meer

Adviesketen Meesters in Hypotheken failliet

Meesters in Hypotheken is door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. In maart werden bestuurder Wilco A. en enkele medewerkers van de landelijke adviesketen aangehouden op verdenking van onder andere hypotheekfraude. Het faillissement werd uitgesproken op Meesters In Hypotheken B.V. te Houten (Utrecht), maar ook op andere handelsnamen, waaronder: Hypohome, Meesters in […]
Lees meer

Van vervuilde locatie naar duurzaam logistiek centrum

We staan voor grote uitdagingen in Nederland. Een tekort aan geschikte woningen, de stikstofcrisis en een enorme verduurzamingsopgave zorgen ervoor dat Nederland de komende jaren stevig verbouwd moet worden. Vaak gaat het om verduurzamen van een kantoor of woningen, de transformatie van een winkel of van zorgvastgoed of het revitaliseren […]
Lees meer

Woning kopen? In Westland krijgen 200 starters een ton van de gemeente cadeau

Zo’n 200 starters in de gemeente Westland krijgen met een uniek woonfonds bij het kopen van een woning een ton erbij. Bij een woning van maximaal €350.000 betaalt de koper slechts €250.000. De gemeente betaalt de rest. De grond blijft zolang de koper er woont eigendom van de gemeente.
Lees meer

Drie voormalige politiepanden onder de virtuele hamer

In opdracht van de politie worden drie voormalige politiebureaus online geveild. Het gaat om een interessante herontwikkelingslocatie in Amsterdam, een locatie in Roosendaal en een locatie in ’s-Hertogenbosch. Op dinsdag 28 juni 2022 zal het notariskantoor Nysingh Advocaten – Notarissen N.V. de politiebureaus via het veilingplatform BVA Auctions veilen.
Lees meer

Quares stelt Remy van Horssen aan als nieuwe Head of the Netherlands

Vastgoeddienstverlener Quares stelt Remy van Horssen aan als nieuwe Head of the Netherlands. Het bedrijf wil hiermee ook in Nederland uitgroeien tot duurzame vastgoedpionier en kennisorganisatie.
Lees meer

Deel van Coop-supermarkten wordt mogelijk geen Plus

In 2021 kondigden Plus en Coop hun fusie aan, waarbij werd besloten dat de merknaam Coop uit het straatbeeld zou verdwijnen. Naar nu blijkt zullen waarschijnlijk niet alle Coop vestigingen onder de merknaam Plus worden voortgezet.
Lees meer

Magnus Group koopt kantoorgebouw in Schiphol Rijk

Magnus Vastgoed II B.V. heeft het kantoorgebouw ‘Trident’ gelegen aan de Boeingavenue 241-251 te Schiphol Rijk gekocht van een institutionele belegger. De Magnus Group heeft hiermee haar positie in Schiphol Rijk vergroot naar 4 panden.
Lees meer

Salarisonderzoek 2022; hoe liggen de verdiensten dit jaar?

Recruitmentspecialist 2B Connected doet opnieuw salarisonderzoek naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder makelaars en vastgoedprofessionals in loondienst. Vul de korte vragenlijst in en maak kans op leuke prijzen. Door de aanhoudende groei in de woningmarkt blijft de vraag naar makelaars met specifieke kennis groter dan het aanbod. Makelaars hebben […]
Lees meer
Call Now Button