Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Blog categorie: Makelaardij nieuws

Weller en Wonen Limburg kopen 51 eengezinswoningen in Heerlen

De Limburgse woningcorporaties Weller en Wonen Limburg hebben 51 huurwoningen in de wijk Vrieheide-De Stack in Heerlen gekocht van Newomij.
Lees meer

Britse huizenprijzen kelderen in snelste tempo sinds 2020

In november daalden de huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk met 1,4 procent. Dit is de snelste daling sinds de financiële crisis in 2008, exclusief de lockdown-periode in 2020.
Lees meer

Top vacature: accountmanager vastgoedbeheer bij KRK

KRK is een marktgerichte organisatie van adviseurs, taxateurs en makelaars op het brede gebied van onroerend goed. De afdeling vastgoedmanagement is op zoek naar een fulltime accountmanager vastgoedbeheer.
Lees meer

Allianz Real Estate koopt vijf objecten uit Europese DHL-portefeuille

Allians Real Estate heeft vijf objecten uit de Europese Ceres Portefeuille van DHL gekocht, waarvan één in Nederland. De rest zitten in Polen en Finland.
Lees meer

Rubens Capital Partners verkoopt twee zorgcomplexen in Zeist en Papendrecht

Rubens Capital Partners verkoopt, namens een van haar fondsen, twee wooncomplexen aan een internationale institutionele belegger. Het overgrote deel van de woningen (146) staan in Zeist (Mirtehof en Bladerkroon) en 38 in Papendrecht. De complexen beschikken over diverse inpandige faciliteiten gericht op senioren. De koopsom bedraagt ca 40 miljoen euro.
Lees meer

MVA veilt eigen kantoorpand op Eerste Amsterdamse

Op maandag 12 december zal de Makelaarsvereniging Amsterdam haar eigen kantoorpand aan de Frans van Mierisstraat 59 gaan veilen. De afgelopen jaren hebben meerdere besturen gewerkt aan een plan om het hoofdkantoor van de Makelaarsvereniging Amsterdam toekomstbestendig te maken.
Lees meer

In Utrecht gaan eerste bewoners gedwongen van het gas af

De Utrechtse woonwijk Overvecht-noord is waarschijnlijk de eerste Nederlandse wijk waar bewoners gedwongen van het gas af gaan. De gemeenteraad stemt er vanavond over. De verwachting is dat meer gemeenten volgen. Overvecht-Noord is sinds 2017 een van de ‘aardgasvrije proeftuinen’. Hier moeten in 2030 alle circa 8.800 woningen van het […]
Lees meer

David Weinstein van Taylor Wessing naar Florent

David Weinstein is per 1 december 2022 partner geworden bij Florent. Voor zijn overstap werkte hij bij Taylor Wessing. 
Lees meer

Particuliere verhuurders, stop met je eigen ruiten ingooien

VJ commentaar: Particuliere woningbeleggers hebben zich van hun slechtste kant laten zien tijdens het congres van Vastgoed Belang vorige week. Met het schofferen en uitjoelen van minister De Jonge is het beeld van de verhuurder als egoïstische huisjesmelker alleen nog maar sterker geworden. Wie gaat er nu nog naar hun […]
Lees meer

Vebego huurt 1.402 m² v.v.o. kantoorruimte in De Henri in Amsterdam

Vebego Facility Solutions heeft per 1 maart 2023 een langjarige huurovereenkomst gesloten in het markante kantoorgebouw De Henri gevestigd aan de H.J.E. Wenckebachweg 210 in Amsterdam.
Lees meer
Generated by Feedzy Call Now Button