Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Blog categorie: Makelaardij nieuws

Heimstaden verwerft 149 woningen in Emmeloord, Eefde en Wichmond

Woningverhuurder Heimstaden neemt 68 eengezinswoningen en 81 appartementen over in Emmeloord, Eefde en Wichmond. 
Lees meer

Deel van Coop-supermarkten worden mogelijk geen Plus

In 2021 kondigden Plus en Coop hun fusie aan, waarbij werd besloten dat de merknaam Coop uit het straatbeeld zou verdwijnen. Naar nu blijkt zullen waarschijnlijk niet alle Coop vestigingen onder de merknaam Plus worden voortgezet.
Lees meer

Heimstaden neemt 149 woningen over van Mooiland

Woningverhuurder Heimstaden neemt 149 woningen over van woningcorporatie Mooiland. Het gaat om 68 eengezinswoningen en om 81 appartementen die onderdeel uitmaken van complexen in volledig eigendom. De woningen bevinden zich in Emmeloord (101) in Eefde (43) en in Wichmond (5).
Lees meer

Delin Property verwerft twee logistieke panden van samen 24.200 m² in Roosendaal en Rotterdam

Delin Property heeft namens haar Nederlandse fonds twee bewoonde panden in Rotterdam en Roosendaal verworven.
Lees meer

​​​​​​​Daling kapitaalmarktrentes versus stijging hypotheekrentes

Is er een vertraging van de hypotheekrentestijgingen op komst? De rentes op de kapitaalmarkt laten in ieder geval wél een kentering zien. Die stegen de laatste weken minder hard. 
Lees meer

Kabinet zet met 900 miljoen euro in op sterke regio’s aan de grens

Met het programma Regio’s aan de Grens wil het kabinet de komende jaren bijdragen aan goed wonen, werken en leven in deze regio’s. Dit schrijft minister Bruins Slot van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees meer

Lange hypotheekrente in de VS loopt op tot 5,3%: Moeten we ons zorgen maken?

De gemiddelde lange-termijn hypotheekrente in de VS is deze week opnieuw gestegen, met de rente op de belangrijkste 30-jarige lening op het hoogste niveau sinds 2009. De kredietcrisis in 2008 begon op de woningmarkt in de VS. Moeten we rekening houden met een vergelijkbare crisis?
Lees meer

Q&A Omgevingswet: lucht onder de Omgevingswet

Wekelijks behandelen de juridische experts van NewGround Law een facet van de Omgevingswet, de nieuwe wet- en regelgeving en nieuwe jurisprudentie op het gebied van de fysieke leefomgeving, op Vastgoedjournaal. Deze week bespreken Victoria Rakovitch en Maria Bouwman de nieuwe regels over lucht onder de Omgevingswet.
Lees meer

‘Vastgoedsector nodig om scheiden van wonen en zorg voor elkaar te krijgen’

Het Ministerie van VWS heeft het beleid om de verpleeghuiscapaciteit te beperken. Toch wordt er gesproken over een mogelijke groei van 25.000 verpleeghuisplaatsen, maar dan zonder een vergoeding van de woonkosten. Woningcorporaties en vastgoedbeleggers moeten hier een rol in gaan spelen.
Lees meer
Call Now Button