Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Commercieel binnendienst hypotheek specialist met doorgroei gezocht

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Voor een goedlopend hypotheek advieskantoor uit de omgeving Amsterdam Oost / Diemen welke sterk aan het uitbreiden is, zijn wij op zoek naar een commercieel assistent hypotheken, die indien wenselijk de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar hypotheekadviseur.

Organisatie

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is het kenmerk van dit bedrijf in een notendop. Zij verzorgen de hypotheken voor starters, doorstromers, oversluiters en DGA’s. Ben jij een ambitieuze commerciële hypotheekspecialist die wil doorgroeien, dan is dit de plek voor jou.

Functie

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van de hypotheekadviseurs.

Functie-eisen

Door je MBO / HBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Ervaring in de branche is een pre, geen must, als je in het bezit bent van geldige Wft-diploma’s (WFT basis & WFT Hypotheken) is dat heel mooi, maar het is ook mogelijk om deze binnen het bedrijf te behalen.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven?

Aanbod

Een leuke baan bij een groeiend bedrijf waarbij de klant centraal staat en de dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Een marktconform salaris en mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling. Denk aan € 2.300 tot € 3.000 Bruto in de maand, naar gelang ervaring.

Mogelijkheid om 32 tot 40 uur te werken.

Inlichtingen

Je kunt bellen met Olof Raas 06-48474407 of een mail sturen aan o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt je CV toesturen aan Olof Raas mail o.raas@2bconnected.org en of bellen met 06-48474407

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button