2Bconnected_logo

Commercieel binnendienst verhuur makelaardij – Amsterdam

Introductie

We zijn voor een gerenommeerde makelaardij in het centrum van Amsterdam op zoek naar een ambitieuze commerciële binnendienst makelaardij verhuur. Hou jij van zaken in de puntjes regelen, en ondersteunend bezig zijn voor divers verhuurmakelaars, dan is dit de job voor jou!  

Organisatie

Deze grote makelaardij is gevestigd aan de gracht in de buurt van de Jordaan. Vanuit je werkplek heb je een prachtig uitzicht over de gracht en over de fraaie binnentuinen. De medewerkers komen per fiets of met het openbaar vervoer naar kantoor. Zeer nabij het kantoor stoppen verschillende bus- en tramlijnen en het C.S is op loopafstand gelegen.

Functie

Je gaat een belangrijke rol vervullen in de organisatie op de afdeling makelaardij, waar je samenwerkt met woningmakelaars, bedrijfsmakelaars en verhuurmakelaars. Je bent het eerste gezicht en aanspreekpunt voor de makelaar(s) en de relaties van dit kantoor. Je zorgt ervoor dat het kantoor in topstaat verkeert en ondersteunt onder meer het verhuurteam bij o.a. verhuurtransacties en mutaties, facturering en archiveren, het agendabeheer, mailverkeer en telefonie. De huidige afdeling makelaardij (verhuur & verkoop) bestaat thans uit een hecht team van 12 personen.

  • Opnames voorbereiden van verhuurpanden
  • Verhuurcontracten maken
  • bezichtigingen plannen voor klanten en verhuurmakelaars
  • Telefonisch vragen beantwoorden klanten
  • Brochuresmaken 
  • Regelen foto’s en tekeningen
  • Publicaties maken op Pararius en Realworks 

Functie-eisen

Binnen deze onderneming houdt iedereen van aanpakken en staan wij klaar voor elkaar. Wij hebben een nuchtere kijk op zaken doen en dat ervaar je in de gehele organisatie. Wij zijn dan ook op zoek naar een no-nonsense kandidaat (m/v) met een hands-on mentaliteit.

Je bent voorts digitaal vaardig; je gaat namelijk werken met Microsoft office, Realworks, Chapps en REMS. Daarnaast beschik je over goede contactuele- en schriftelijke vaardigheden, je bent pro-actief en zorgt ervoor dat taken tijdig en volledig worden uitgevoerd. Dit brengt met zich mee dat je tevens stressbestendig bent en de juiste prioriteiten weet te stellen. Vanzelfsprekend heb je gevoel voor discretie en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Ervaring binnen de Amsterdamse Vastgoedmarkt en het hebben van een eigen netwerk is een pre maar geen must.

Je bent bekend met vastgoed in het algemeen

Het liefst ervaren met de gebruikte systemen ( Pararius en Realwork )

MBO / HBO niveau, secretaresse achtergrond

Kennis van straten in Amsterdam

Positief ingesteld en goed gedijen in een jong maar ervaren team

Aanbod

– Een prachtig kantoor op top locatie om de hoek van de negen straatjes in hartje centrum, dichtbij gezellige bars, lunchplekken, restaurants en winkels;

– Regelmatig leuke bedrijfsuitjes, een eigen kantine;

– Reiskostenvergoeding & vakantiegeld;

– Je wordt direct opgenomen in de pensioenregeling;

– Een uitstekend marktconform salaris.

– Je kunt 32 tot 40 uur werken

– Gezellige sfeer met leuke uitjes

– Markconform salaris tussen de € 2400,- en € 3200,- op basis van 40 uur


Inlichtingen

Voor meer informatie betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Olof Raas 06-48474407


Sollicitatie

Je kunt je CV en korte motivatie toesturen aan Olof Raas email o.raas@2bconnected.org of bellen met nummer 06-48474407 of whatsappen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures