Commercieel binnendienstmedewerker hypotheken – Zaandam

Introductie

Ben je na een aantal jaren werkervaring opdoen, nu echt toe aan een positie die er toe doet? Dan is hier een unieke kans. Je kunt deel uitmaken van een dynamisch team, dat mensen echt helpt bij het realiseren van hun droom. Verhuizen naar die ene woning die zo mooi is! In een team met makelaars en hypotheekadviseurs, help je de klant van a tot z.
Als Commercieel Binnendienst Medewerker assisteer je de hypotheekadviseur, hebt veel klant contact, maakt afspraken, zorgt dat het dossier volledig op orde is, zorgt dat alle stukken om tot het sluiten van een hypotheek te komen aanwezig zijn, kortom, je hebt de helikopter view op het hele proces. 
Je communiceert veel met je hypotheek en makelaardij collega’s, én met de klant. Die jouw nieuwe team een 9.5 als rapportcijfer geeft!

Super tevreden klanten dus! Daarnaast is dit een bedrijf met super tevreden werknemers. Dat komt omdat er een fijne open werksfeer is zonder hiërarchie. Er worden met het team veel leuke dingen gedaan, van vrijmibo tot het vieren van een succesvol jaar in het buitenland. De feestcommissie komt op allerlei momenten in actie. En natuurlijk is de beloning top. 

Toe aan een positie die ertoe doet, waar je iedere dag weer met een glimlach op je gezicht van thuiskomt? Reageer dan snel!

Organisatie

Het betreft een binnendienst functie waarbij je ondersteuning bied aan de hypotheek adviseurs. Je doet de bemiddeling tussen het kantoor en de hypotheekverstrekkers. Tevens zorg je dat er nieuwe klanten worden geacquireerd, via de telefoon. 

Functie

Als Medewerker binnendienst hypotheken sta je de hypotheekadviseurs ter zijde met de bediening van klanten en tussenpersonen. Je helpt de hypotheekadviseurs met het bewaken van de voortgang en de afwikkeling van hypotheekdossiers. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en telefonisch te woord staan van klanten en tussenpersonen. Je plant en ondersteunt de advieswerkzaamheden en verzorgt de administratie. Jij weet NIEUWE klanten alles te vertellen over de ins en outs te vertellen over de voorwaarden en administratieve afwikkeling van de hypotheken.

Aanbod

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Inlichtingen

Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Jacqueline Adrichem 06-23840062

Jacqonline@hotmail.nl

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk