Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Commercieel Binnendienstmedewerker met ambitie

  • Branche: Commercieel binnendienst hypotheken
  • Functie: Commercieel binnendienst hypotheken
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Voor een vestiging van een landelijk opererende keten, zijn wij op zoek naar een Binnendienst Medewerker Hypotheken. 

Het is een klein kantoor, waar je ontzettend veel kunt leren. Als je ambitie hebt om door te groeien tot adviseur, behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. 

Organisatie

Het betreft een binnendienst functie waarbij je ondersteuning biedt aan de hypotheek adviseur. De adviseur die werkzaam is bij dit kantoor is bereid om je alle kneepjes van het vak leren. Er bestaat zeker ook de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien tot adviseur, maar als je het fijn vindt om als assistent te blijven werken, is dat zeker ook ok.

Functie

Als Medewerker binnendienst hypotheken sta je de hypotheekadviseurs ter zijde met de bediening van klanten en tussenpersonen. Je helpt de hypotheekadviseurs met het bewaken van de voortgang en de afwikkeling van hypotheekdossiers. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en telefonisch te woord staan van klanten en tussenpersonen. Je plant en ondersteunt de advieswerkzaamheden en verzorgt de administratie. Jij weet NIEUWE klanten alles te vertellen over de ins en outs te vertellen over de voorwaarden en administratieve afwikkeling van de hypotheken.

Functie-eisen

– MBO niveau

– In bezit van WFT’s

– commerciële werkervaring

– klantvriendelijke instelling

– 32-40 uur per week

Aanbod

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Inlichtingen

Senior Recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Senior Recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062

Stuur je cv en motivatiebrief naar jacqueline@2BConnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06 48474407
o.raas@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button