Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Commercieel financieel adviseur gezocht

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Noord-Brabant

Introductie

Bent u een gedreven financieel adviseur uit de regio Eindhoven met onafhankelijke advieservaring en geïnteresseerd in een functie in loondienst ?

We spreken hier over een functie waarin u de particuliere relaties thuis bezoekt, in zowel de middag – als in de avonduren, met als doel hun financiële situatie te verbeteren. Het betreft dan met name hypotheken en de daaraan gerelateerde onderwerpen. Waaronder oversluitingen, maar ook omzettingen en verhogingen. Alsmede de diverse risico scenario’s.

Organisatie

Deze landelijke organisatie met een bewezen staat van dienst in de financiële dienstverlening, ondersteunt intermediairs in het gehele land in het kader van de zorgplicht. Dit betreft zowel de grote, als de middelgrote intermediairs.

Onlangs heeft deze organisatie een omvangrijke hypotheekportefeuille in Eindhoven overgenomen. Zij zijn daarom op zoek naar adviseurs in deze regio. Gezien de omvang van deze portefeuille gaat u aan de slag met een gevulde agenda.


Functie

U wordt op het hoofdkantoor van de organisatie ingewerkt waarna u vanuit huis gaat werken. De afspraken worden voor u gemaakt vanuit het gespecialiseerde callcenter van de organisatie. Dit gebeurt pro actief. Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u de propositie om klanten tijdens het gesprek te informeren over de mogelijke verbeteringen in hun financiële situatie. Op basis van uw inventarisatie en analyse schrijft u vervolgens het adviesrapport. De hieruit voortvloeiende bemiddeling wordt vervolgens in goede samenspraak opgepakt en afgewikkeld met het backoffice.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar ervaren financieel adviseurs met:

  • WFT Basis
  • WFT Vermogen
  • WFT Hypotheken
  • WFT Consumptief krediet is een pre
  • Onafhankelijke hypotheekadvies-ervaring; evenals ervaring met- en inzicht in het bemiddelingstraject
  • Commerciële gedrevenheid


Aanbod

U komt te werken voor een zeer professionele organisatie, waar de werkzaamheden efficiënt zijn georganiseerd. U kunt zich daarom richten op datgene waar u goed in bent; het adviseren en tevreden stellen van de klanten. Regelmatig vinden er bijeenkomsten plaats op het hoofdkantoor in het kader van actuele ontwikkelingen en ook om met elkaar van gedachten te wisselen.

U krijgt een aantrekkelijk basissalaris van € 3.000,- plus een variabele beloning per gesloten zaak van 10 % de omzet. Daarbij is een laptop, telefoon en een kilometervergoeding inbegrepen. Of, indien gewenst, een auto van de zaak.


Inlichtingen

Geïnteresseerd? Voor meer informatie en/of een afspraak kunt u bellen met Roby Klos, mobiel: 06-50628550 kantoor: 020-7640777 of mail naar roby@2bconnected.org

Sollicitatie

Of mail direct een recent CV in Word, met compacte motivatie naar recruiter Roby Klos: roby@2bconnected.org


2B Connected, dé recruitment-specialist voor makelaars en hypotheekadviseurs in heel Nederland!


Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button