Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Commercieel ondersteuner hypotheekadvies

  • Branche: Commercieel binnendienst hypotheken
  • Functie: Commercieel binnendienst hypotheken
  • Regio: Utrecht

Introductie

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een ervaren hypotheekmedewerker, die de adviseurs ondersteunt in de contacten met klanten en geldverstrekkers.

Het gaat om een 32-40 urige baan bij een goed en professioneel makelaars-/hypotheekkantoor.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote makelaardij met meerdere vestigingen. De vestiging waar deze vacature over gaat heeft een eigen hypotheekkantoor verbonden aan het kantoor. Het bedrijf heeft een sterke drive en een groei-ambitie.

Functie

In deze functie ondersteun je de hypotheekadviseurs en onderhoud je contacten met zowel klanten als geldverstrekkers en makelaars. Je voert administratieve en commerciele werkzaamheden uit en plant afspraken in voor klanten. Je vraagt offertes op en bewaakt de afspraken en voortgang tussen klanten en overige belanghebbenden. Uiteraard ben je tevens verantwoordelijk voor de administratieve handelingen die hierbij komen kijken.

De functie is voor 32-40 uur per week.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren hypotheekmedewerker (acceptant of ondersteunend), die het aanspreekt om met klanten en geldverstrekkers te communiceren.

Je ontvangt klanten op kantoor en beschikt daarom over uitstekende sociale vaardigheden. Verder kun je goed omgaan met werkdruk en werk je accuraat.

Je beschikt over het diploma WFT Basis, bij voorkeur aangevuld met het WFT vermogen/hypothecair krediet, of je bent bereid te behalen.

Aanbod

Een afwisselende functie bij een dynamisch bedrijf, in een gezellig team. Je hebt voldoende groeimogelijkheden en opereert in een informele werksfeer. Het salaris is marktconform.

Inlichtingen

Rob Voskuil 06-2026 2006 en Dick Pluijgers 06-5462 3202, of gooiflevo@2bconnected.org

Sollicitatie

Rob Voskuil 06-2026 2006 en Dick Pluijgers 06-5462 3202, of gooiflevo@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button