Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Directiesecretaris

  • Branche: Makelaardij
  • Functie: Secretaresse Vastgoed
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Het betreft een vastgoed belegger in de regio Randstad. De coördinatie van haar vastgoed hebben zij grotendeels in eigen beheer.


Organisatie

Het betreft een solide werkgever die oor een zelfstandige functie.

Opdrachtgever heeft een cultuur die zich kenmerkt door een professionele maar informele sfeer met korte communicatielijnen.

Er wordt gewerkt vanuit een modern en stijlvol kantoor, wat van alle gemakken is voorzien.

Functie

U werkt voor het directieteam DGA. U onderhoudt nauw contact met de hoofden van de diverse afdelingen. U hebt een inhoudelijke voorbereidende rol bij in- externe overleggen. U bewaakt de voortgang en het nakomen van de gemaakte acties en afspraken. u adviseert en ondersteunt de directie zowel procesmatig als inhoudelijk bij onderzoeken, operationele werkzaamheden, projecten en juridische aangelegenheden.

Functie-eisen

HBO/WO-opleiding (bij voorkeur een juridische achtergrond) enige jaren ervaring in een vergelijkbare brede functie; groot improvisatie- en organisatietalent, pro-actieve houding; flexibiliteit en stressbestendigheid; rijbewijs B; uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; fulltime beschikbaarheid; uitstekend gevoel voor verhoudingen en goede communicatieve vaardigheden

Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Aanbod

Opdrachtgever biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Opdrachtgever biedt een uitstekend salaris. Opdrachtgever werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen, 06-34984151

Sollicitatie

Guido Hoogeveen, via guido@2Bconnected.org met CV liefst in Word.

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06 5462 3202
gooiflevo@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button