Duurzaamheid adviseur ZZP basis – Apeldoorn

Introductie

Bouw mee aan een groenere toekomst en versterk ons team als Zonnepanelen Adviseur! Bij onze landelijke organisatie ben je niet alleen bezig met het verkopen van zonnepanelen, maar bieden we een compleet pakket aan duurzame oplossingen zoals warmtepompen, laadpalen, isolatie en thuisbatterijen voor particulieren, zakelijke klanten en VVE’s. We zijn vastbesloten om Nederland in een versneld tempo te verduurzamen en jij kunt daar een belangrijke rol in spelen.

Organisatie

Onze organisatie beschikt over eigen monteurs en een goed software en CRM-systeem, zodat het werk van de adviseur zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast groeit onze organisatie snel en zijn we op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken. Als Zonnepanelen Adviseur kun je deel uitmaken van een ambitieuze organisatie die zich inzet voor een duurzamere toekomst. Wij bieden uitgebreide training en ondersteuning om jouw verkoopvaardigheden te verbeteren en jouw kennis van duurzame energie en onze andere producten te vergroten.

Functie

Als Zonnepanelen Adviseur bij onze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over de voordelen van zonnepanelen en andere duurzame oplossingen. Je werkt samen met een gedreven team van duurzaamheidsprofessionals en hebt de mogelijkheid om zowel in de buitendienst als in de binnendienst te werken.


Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het benaderen van potentiële klanten, het geven van deskundig advies over onze producten en het sluiten van deals. Door jouw passie voor duurzaamheid en jouw commerciële vaardigheden weet jij klanten te overtuigen om voor onze producten te kiezen.


Als Zonnepanelen Adviseur krijg je uitgebreide training en ondersteuning om jouw verkoopvaardigheden te verbeteren en jouw kennis van duurzame energie en onze andere producten te vergroten. Bovendien bieden wij doorgroeimogelijkheden naar een eigen team en zelfs een eigen vestiging als franchisenemer.

Functie-eisen

  • Ervaring in de verkoop van zonnepanelen of vergelijkbare producten
  • Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
  • Resultaatgerichte instelling en drive om verkoopdoelen te behalen
  • Zelfstandig kunnen werken en goed kunnen samenwerken in een team
  • Kennis van duurzame energie en zonnepanelen
  • Flexibiliteit en bereidheid om te reizen om klanten te ontmoeten


Aanbod

  • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Uitgebreide training en ondersteuning om jouw verkoopvaardigheden te verbeteren en jouw kennis van duurzame energie en onze andere producten te vergroten
  • Een aantrekkelijke commissie op basis van marge deling (gemiddeld tussen €3000 – €18000 per maand)
  • Mogelijkheid om door te groeien tot franchisenemer en je eigen vestiging te openen binnen onze organisatie

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze accountmanager positie kun je contact opnemen met Arsham Sharafat recruiter van 2B Connected. Arsham is bereikbaar op 06-20179675 of 020-7640777 of mail arsham@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en sta je te trappelen om hiermee aan de slag te gaan. Stuur dan je CV en korte motivatie naar arsham@2bconnected.org of bel Arsham Sharafat 06-20179675

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk