2Bconnected_logo

Energieke nieuwbouw makelaar gezocht – Amsterdam

Introductie

Voor een nieuwbouwspecialist uit de regio Groot-Amsterdam zijn wij op zoek naar een energieke nieuwbouw makelaar. Heb jij ervaring met de werkzaamheden die aan het begin van een nieuwbouw project worden gedaan en ben je in staat tot het verkopen van de nieuwbouw, lees dan verder. 

Organisatie

Dit kantoor is in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd makelaarskantoor met als specialisatie bestaande bouw en nieuwbouw. De organisatie bestaat uit een team van gedreven, creatieve en toegewijde makelaars en team assistenten.  Bijzondere woningen en bijzondere mensen, dat is waar het om draait. En daar doen ze alles voor. Ook het niet alledaagse, mogelijk maken.

Functie

Als Nieuwbouw makelaar ben je vaak al vanaf een vroeg stadium betrokken bij een nieuwbouwproject. Hierbij werk je nauw samen met de projectontwikkelaar. In deze rol geef je pro-actief advies om plannen en projecten te optimaliseren. Je bent daarnaast ook nog in staat marktanalyses te doen en advies te geven. Je focus ligt op het doelgroep gericht adviseren en de daadwerkelijke verkoop van woningen. Daarnaast zal je ondersteunen bij het begeleiden van klanten tijdens het  kooptraject. 

Functie-eisen

Je heb interesse én ervaring in (nieuw-) bouw, stedelijke ontwikkelingen en architectuur en voor het interpreteren van een technische tekening draai jij je hand niet om. Je hebt een klantgerichte visie met een sterk zakelijk instinct. Als mens sta je positief in het leven. Elke dag ga jij met plezier en passie voor je vak naar je werk en je denkt in oplossingen in plaats van in problemen. Je bent sociaal en communicatief ‘outgoing’, eerlijk en integer en je bent in staat om out of the box te denken.

Relevante werkervaring (kan ook als verkoopmanager);

Voorkeur voor 40 uur, 32-36 uur is bespreekbaar;

Zorgvuldige, planmatige, actieve en resultaatgerichte werkhouding;

Servicegerichte insteek.

Aanbod

Salaris passend bij jouw kennis en ervaring;

Werken bij een superactief en representatief NVM-makelaarskantoor;

Een informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt maar wel mét een goede dosis humor, gezelligheid en waardering;


Inlichtingen

Geïnteresseerd geworden in deze vacature? neem dan contact op met Olof Raas, Managing Partner

Tel.: 06 48474407 / 020 – 7640777

Staffing & Recruitment | Finance | makelaardij Skype:2bconnected | www.2bconnected.org

Sollicitatie

Reageer via de sollicitatie button en stuur je CV op in WORD.doc naar o.raas@2bconnected.org met een korte motivatie tekst. Kennismakingsgesprekken zullen eerst in Amsterdam plaats vinden.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures