Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Erkend Financieel Adviseur

  • Branche: Standaard
  • Functie:
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Voor een intermediair in de MRA regio zijn wij op zoek naar een erkend financieel adviseur / erkend hypotheekadviseur.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote intermediair met sterke wortels in Noord Holland en een scherpe focus op kwaliteit in de dienstverlening. De organisatie heeft meerdere vestigingen. Naast Hypotheek Advies kun je er als klant ook terecht voor pensioenen, verzekeringen en Makelaardij dienstverlening. Kwaliteit en aandacht voor de klant staan duidelijk voorop bij deze organisatie.

Functie

Als financieel / hypotheek adviseur ben je gedreven in het bedienen van je klanten. De hoofdmoot van je werkzaamheden bestaat uit het begeleiden van klanten naar het juiste hypotheekadvies; maar ook pensioenen en verzekeringen behoren tot je productportfolio. Je werkt met een sterke focus op klantbelang. In je werk ben jij altijd op zoek naar de beste mogelijke hypotheek voor je klanten, die jou dan ook graag aanbevelen bij nieuwe klanten.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een aantal jaren werkervaring binnen de wereld van het onafhankelijk Financieel Advies. Hierin heb je dan ook aantoonbare resultaten behaald. Natuurlijk ben je in het bezit van WFT papieren ( Basis, Hypotheken, vermogen ) en bij voorkeur ben je EHA / EFA gecertificeerd. Naast jouw natuurlijke interesse in mensen, wil je ook graag het OTD tekenen. Je bent woonachtig in de regio (+/- 30 km). Het strekt tot aanbeveling als je GEEN 9-5 mentaliteit hebt.

Aanbod

Er wordt een keurig salaris geboden. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig. Er heerst een collegiale en informele sfeer op de werkvloer. Op termijn zou je, als je die ambitie hebt, franchisenemer kunnen worden.

Inlichtingen

Voor meer informatie, bel, sms of app met Hans Westerman op +316-11721900

Sollicitatie

Solliciteer via de button of stuur je CV en motivatie naar hans@2bconnected.org.

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button