Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Ervaren commercieel binnendienst hypotheek specialist gezocht

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Utrecht

Introductie

Voor een goedlopend hypotheek advieskantoor uit de omgeving Utrecht Maarssen welke sterk aan het uitbreiden is, zijn wij op zoek naar een commercieel assistent hypotheken, die ervaren is in het organiseren van alle hypotheekdossiers op deze vestiging. 

Ben jij een energieke persoonlijkheid die graag in een professioneel team wil werken, dan is dit de vacature voor jou!

Organisatie

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is het kenmerk van dit bedrijf in een notendop. Zij verzorgen de hypotheken voor starters, doorstromers, oversluiters en DGA’s. Ben jij een ambitieuze commerciële hypotheekspecialist die ervaren is met het uitzetten van hypotheekdossiers, dan is dit de plek voor jou.

Functie

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van de hypotheekadviseurs.

Functie-eisen

Door je MBO / HBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Ervaring in de branche is een eis, als je in het bezit bent van geldige Wft-diploma’s (WFT basis & WFT Hypotheken) zou dat fijn zijn, ervaring is meer van belang.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en mooiste bezit in hun leven?

Aanbod

Een leuke baan bij een groeiend bedrijf waarbij de klant centraal staat en de dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Een marktconform salaris en mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling. Denk aan € 2.700 tot € 3.300 Bruto in de maand, naar gelang ervaring.

Mogelijkheid om 32 tot 40 uur te werken.

Inlichtingen

Je kunt bellen met Olof Raas 06-48474407 of een mail sturen aan o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt je CV toesturen aan Olof Raas mail o.raas@2bconnected.org en of bellen met 06-48474407

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button