2Bconnected_logo

Ervaren KRMT of RM met passie voor makelen – Rosmalen

Introductie

Ben jij een persoonlijke makelaar die zich beseft dat ons werk geen dagelijkse bezigheid is voor onze klanten, maar een spannende klantreis waarbij jij de klant ontzorgt en professioneel bijstaat? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je zelfstandig kan werken en maximaal wordt ondersteund door de beste binnendienst van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Deze makelaardij is één van de grootste NVM makelaars in Noord-Oost Brabant. Het succes van Het wordt gemaakt door de mensen die er werken. We werken met een leuk team van 5 makelaars en 5 binnendienst medewerkers waarin iedereen streeft naar het leveren van kwaliteit. Met meer dan 300 woningtransacties per jaar zijn de dagen nooit saai, weten we wat hard werken is en snappen we ook dat dat niet altijd binnen de kantooruren past.


Functie

Jij hebt al enige ervaring als makelaar wonen en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je leeft en woont in ons werkgebied dat reikt van Oss tot aan Vught, met als kerngebied Rosmalen en ’s-Hertogenbosch. Je hebt een enorme gunfactor en een groot netwerk doordat je super sociaal bent. Je houdt ervan om het overzicht te houden en werkt nauwkeurig én zelfstandig. Je kunt verbinden en creëert een teamgevoel. Verder ben je van top tot teen commercieel, ben je integer en heb je inspirerend vermogen.

Met je eerste kop cappuccino in de hand begroet je je collega’s en ga je van start. Het kantoor is volop in beweging dus het belooft weer een afwisselende dag te worden met heerlijk volle agenda. Je bent er klaar voor en hebt je top voorbereid op de bezichtigingen die je zelfstandig uitvoert. Je zorgt met jouw energievolle uitstraling en klantgerichtheid dat onze klanten zien dat wij begrijpen dat onze klanten met één van de grootste beslissingen in hun leven bezig zijn. Wat gaaf dat jij degene bent die daar een steentje aan mag bijdragen! Dat doe je op een persoonlijke en integere manier die daadwerkelijk toegevoegde waarde levert. Na de bezichtigingen heb je direct contact met de opdrachtgever om de terugkoppelingen te verzorgen.

Dan ga je aan de slag met het opstellen van de koopovereenkomst, spar je even met je marketing collega over een paar leuke posts en zet je een te koop bord bij die prachtige woning die we nieuw in de verkoop hebben. Tijdens een kort en efficiënt overleg met je collega’s ben je daadkrachtig genoeg om aanpassingen door te voeren en bent niet bang zaken te veranderen als je denkt dat het anders kan. Kwart over vijf: De dag is voorbij gevlogen al kan het zomaar zijn dat je vanavond nog een afspraak hebt of een telefoontje moet plegen. Sommige dingen kunnen nu eenmaal niet tot morgen wachten.

Functie-eisen

– het uitvoeren van bezichtigingen;

– het voeren van onderhandelingen (mits KRMT of RM);

– het schrijven van verkoopteksten;

– het opstellen van koopovereenkomsten;

– in verkoopname van nieuwe woningen (mits KRMT of RM);

– het genereren van nieuw aanbod door middel van diverse acquisitievormen;


Aanbod

Op basis van jouw ervaring doen wij een salarisvoorstel met bonusregeling waaruit blijkt dat we jou graag willen hebben. Hopelijk houd je van vakantie want we bieden je maar liefst 30 vakantiedagen per jaar! Je ontvangt een laptop, een telefoon én een auto van de zaak je hebt dus ook recht op pensioen en andere voordelen. Salaris ligt rond de € 3300,- op basis van 40 uur in de maand. De bonus kan oplopen tot maximaal 6 maand salarissen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olof Raas 06-48474407 en of mailen naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt solliciteren doormiddel van je CV en motivatie te sturen naar Olof Raas email o.raas@2bconnected.org

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures