2Bconnected_logo

Financieel adviseur die behoefte heeft aan meer vrijheid – Arnhem

Introductie

Ben jij een ambitieuze hypotheekadviseur uit Arnhem en omgeving en heb je genoeg meters heeft gemaakt, om meer vrijheid te verlangen binnen je werk? Voel jij de urgentie om jezelf als financieel adviseur te gaan ontplooien? Blink jij uit in goed hypotheekadvies en klantcontact en zou je graag de bemiddeling willen uitbesteden? En wil je blijven sparren met collega hypotheekprofessionals? Dan is deze vacature jouw ticket naar een mooie nieuwe toekomst.


Organisatie

Het betreft een landelijk opperende hypothecaire- en financiële adviesketen met meer dan 25 jaar ervaring. Op dit moment is het de snelst groeiende hypotheek-adviesketen van Nederland die de wind flink in de zeilen heeft. Met hun professionele aanpak en lange staat van dienst hebben ze voor hun financieel adviseurs een mooi en full service dienstenpakket ontwikkeld, waarmee klanten allround kunnen worden bediend.

Ze hebben een vlot lopende marketing apparaat en bestaande klanten die zorgt dat je meer dan voldoende gekwalificeerde afspraken in je agenda krijgt. Dat betekent concreet dat je per week 4 tot 6 voor (vooraf gescreende) hypotheekafspraken in je agenda krijgt. Je werkt vanuit huis en komt bij de mensen thuis.

Alle nieuwe financieel adviseur krijgen een product en of een sales-opleiding aangeboden, zodat je sterk aan de start verschijnt. Kortom, een sterk merk dat qua kennis, service- en dienstverlening alles in huis heeft, en jou alle ruimte en kansen biedt om succesvol te zijn in je werk.

Functie

We zijn op zoek naar financieel adviseurs die het verschil bij de klant weten te maken. Heb je minimaal 3 jaar ervaring als hypotheekadviseur en voel je dat het tijd is om de stap naar zelfstandigheid  in loondienst te maken? Omdat je weet dat je met meer vrijheid en onafhankelijkheid ook veel succesvoller zou kunnen zijn? Wil jij je klanten en je netwerk bedienen op een wijze waarop jijzelf ook bediend zou willen worden? Heb jij de guts om te gaan voor vrijheid van handelen en je eigen keuzes te maken, zonder het ongemak van een keurslijf, kies dan voor zowel de uitdaging als de voldoening van het zelfstandig werken? Dit is je kans.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar financieel adviseurs die beschikken over natuurlijke overtuigingskracht, gezonde ambitie, gedegen kennis en een flinke dosis leergierigheid en doorzettingsvermogen. Die zorgen dat hun klant het beste product krijgt en daarmee hun klanten tot ambassadeurs weten te maken voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

• Minimaal 3 jaar ervaring als hypotheekadviseur /financieel adviseur

• WFT Basis, Vermogen en Hypothecair krediet

• De gunfactor: klanten met jouw kennis, kunde en tact voor je weten te winnen

• Ondernemende en ambitieuze instelling

• Een gezonde mate van creativiteit om tot goede financiële oplossingen te kunnen komen

Aanbod

Uitstekende ondersteuning en ruim voldoende converteerbare afspraken. Jij kunt naast alle hypotheekproducten ook alle makelaardij-, verzekerings- en pensioenproducten aanbieden aan jouw klanten. Daarnaast heeft de organisatie een fastlane bij zeer veel geldverstrekkers, en een afdeling die jou helpt bij het aanvragen van de hypotheek. Er is een eigen contact center voor ondersteuning.

Je kunt gebruik maken van de expertise van top hypotheek professionals en webinars t.b.v. scholing, zodat je volledig up to date naar de klant kunt en geen advies mogelijkheid mist. Daarnaast is er een gespecialiseerde afdeling die jou helpt bij het succesvol uitvoeren van complexe dossiers, zodat ook lastige aanvragen goedgekeurd worden door de geldverstrekkers en de klant ultiem geholpen is. Daarnaast hecht de organisatie veel belang aan ruimte voor groei en eigen initiatief, het delen van expertise, persoonlijk contact en collegialiteit.

Omdat wij op zoek zijn naar de top financieel adviseurs met een dito trackrecord uit de markt zijn daar de verdiensten ook naar.

Salaris ligt tussen de € 50.000 en € 75.000 per jaar ex bonus.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arsham Sharafat ( Senior Recruiter ) 2B Connected. Je kunt hem het beste bellen / whats-appen op:

06-20179675 of per mail een bericht sturen aan:  salesrecruiter@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je volledig overtuigt dat jij de aangewezen kandidaat bent voor de mooie vacature, reageer dan door je CV en korte motivatie toe te sturen aan:

Arsham Sharafat, je kunt op de website van 2bconnected.org direct reageren via de banner of je sollicitatie toesturen aan salesrecruiter@2bconnected.org

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures