2Bconnected_logo

Franchisenemers gezocht voor een baanbrekend hypotheekconcept! – Groningen

Introductie

Ben jij klaar om jouw financiële carrière naar ongekende hoogten te tillen? Droom je ervan je eigen onderneming te runnen binnen een gerenommeerde organisatie? Dan is dit de kans waar je op hebt gewacht! Wij zoeken een gedreven Franchisenemer die zich vol passie wil specialiseren als Hypotheekadviseur. Wij zoeken voor jouw regio ambitieuze mannen of vrouwen die het verschil weten te maken. 

Als Franchisenemer Hypotheekadviseur sta jij aan het roer van jouw succes. Geen grenzen, enkel mogelijkheden! Jij begeleidt klanten bij het maken van levens veranderende beslissingen over hun hypotheek, en dat doe je op jouw eigen unieke manier.

Je kunt ook leven producten gaan adviseren waar veel vraag naar is, of je eigen verzekeringsportefeuille gaan opbouwen, door doorverwijzingen te bewerkstellingen.


Organisatie

Als onafhankelijk financieel intermediair zijn we actief door heel Nederland. We hebben een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Naast allround financieel advies zijn we gespecialiseerd in de hypotheekproducten verzilver-hypotheken en/of opeet-hypotheek-constructies. Onze kwaliteit staat hoog in het vaandel, en we werken met een first time right werkwijze en het vier ogen-principe voor snelheid en efficiency. Op dit moment hebben we ook veel afspraken voor leven producten, waar veel vraag naar is.

Functie

Je gaat werken als financieel adviseur in je eigen regio. Je bezoekt de klanten thuis of houdt contact met de klanten via teams of telefoon. Je werkt samen met de binnendienst op afstand, die de adviesrapporten voor je maken en de bemiddeling uit handen nemen. Jij bent echt de adviseur met het beste onafhankelijke advies. Je kunt altijd sparren met de super hypotheek specialisten, die zorgen dat elke hypotheek die kan ook echt doorgaat.

Functie-eisen

Je bezit de vereiste WFT diploma’s (Basis, Hypothecair krediet, Vermogen), met Consumptief als pré.

Je hebt minimaal 2 à 3 jaar ervaring als hypotheek- of financieel adviseur 

Advieservaring in duurzaamheids- en levensproducten is gewenst.

Een ondernemende instelling en het vermogen om goede conversies te realiseren zijn een harde eis.

Aanbod

Standaard is de verdeling over de bruto omzet 70/30. (70% voor franchisenemer). Daarbij is van alles inbegrepen, waaronder de “dossier compleet” service waardoor je als adviseur geen (administratieve) omkijken hebt over de gehele bemiddeling tot en met finaal accoord van een hypotheekaanvraag.

Wil je toch de bemiddeling zelf doen dan is de verdeling van de omzet zelfs 80/20 (80% van de bruto omzet is voor de franchisenemer).

 Heb je een lege agenda ? ook dan heeft onze opdrachtgever de oplossing en betaalt een flink deel van de inkoopkosten van afspraken voor jou.
Je betaalt slechts €90  (versie A)  of € 125,-  (versie B) per afspraak. De werkelijke inkoopkosten bedragen € 225,00 per bruto afspraak. De franchisegever betaalt dus een flink deel van de kosten.
Hiervoor krijg je gefilterde afspraken in je agenda. Je ontvangt maandelijks ongeveer 10 a 15 kant-en-klare en gescreende hypotheekafspraken in jouw regio waar je volop kunt scoren.

Voor versie B ( € 125,- ) geldt een vaste margeverdeling van 65 / 35 (65% van de bruto omzet is voor de franchisenemer). Inbegrepen hierbij is:

  • – Adviesrapport wordt door franchise organisatie uitgewerkt en geschreven voor adviseur/klant ( Kosteloos )

  • – de centrale backoffice verzorgd de totale afwikkeling van aanvragen tot en met finaal accoord en notaris.

  • – Is jouw feenota hoger dan € 3150,- ? dan wordt over het meerdere 100% van de omzet  vergoed (geen procentuele verdeling).

 Daarnaast kun je ook afspraken inkopen voor € 90,- gericht op Geld voor Later. (Aanvullend) pensioen of een appeltje voor de dorst. Dit maakt dat je in de breedte aan het adviseren kunt.

Je behoudt veel vrijheid als soft franchise, inclusief vanuit huis werken en zelf je eigen fee bepalen.

Geen entree fee van duizenden euro’s en lage vaste kosten € 640,- per maand (incl alle benodigde software licenties, AFM vergunning, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, etc etc)

Verdiensten tussen € 4.500 en € 12.000  (exclusief kosten) op fulltime basis.

 

 

 

Inlichtingen

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Stuur je CV in Word naar o.raas@2bconnected.org of bel naar 06-48474407. Grijp deze unieke kans en zet de volgende stap in jouw succesvolle loopbaan!

Sollicitatie

Direct zaken doen, stuur je CV naar o.raas@2bconnected.org of bel of mail met Olof Raas mobiel 06-48474407

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures