Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Fulltime en parttime validatiemedewerkers gezocht

  • Branche: Makelaar taxateur Wonen RMT ( RM / RT )
  • Functie: Makelaar taxateur Wonen RMT ( RM / RT )
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Bent u een ervaren woning-taxateur in de omgeving van Gouda en zou u uw vakkennis graag op een ander niveau inzette

Denkt u dan eens over de rol van validatiemedewerker.


Organisatie

Onze opdrachtgever biedt een keurmerk voor woningtaxaties door heel Nederland. Met dit keurmerk wordt elke taxatie uniform- en volgens geldende richtlijnen opgesteld. Deze waardering biedt geldverstrekkers, woningcorporaties, intermediairs en consumenten een objectief instrument waarmee een betrouwbare validatie van woningen tot stand kan komen.

De organisatie bestaat momenteel uit 50+ medewerkers, waarvan een groot deel actief op gebied van validatie. De organisatie is volop in ontwikkeling en de groei vraagt om medewerkers, die deel willen uitmaken van deze ontwikkeling. De organisatie biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen- en arbeidsongeschiktheidsregeling en een regeling voor thuiswerkdagen bij een full time dienstverband. Intern is de sfeer informeel en collegiaal, met mensen die het vak een warm hart toedragen.Functie

Uw specialistische taxatiekennis bewaakt de kwaliteit van opgestelde taxatierapporten met behulp van actuele richtlijnen. U beoordeelt taxatierapporten, ontkoppelverzoeken en adviseert taxateurs waar nodig bij specifieke gevallen.

Heeft u ruime inhoudelijke taxatie-ervaring binnen de woningmarkt, of werkt u al enige jaren in de vastgoedbranche en hebt u aantoonbare met taxeren? Dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet.


Functie-eisen

  • Ervaren en HBO-gediplomeerde woningmakelaars met aantoonbare ervaring in het taxeren van woningen

óf

  • Kundige professionals met tenminste 2 jaar recente, aantoonbare taxatie-ervaring op een makelaarskantoor, een taxatiekantoor en/of een branche-gerelateerde organisatie

Tot de aanbeveling strekt kennis van gerelateerde vakgebieden zoals Erfpacht, VVE, Modelwaarden, Verbouwingen en Waardevermeerderingen. Bij gebleken geschiktheid kunnen deze cursussen ook via een werk-leertraject worden gevolgd.


Aanbod

  • U kunt fulltime of parttime aan de slag
  • U kunt de functie eventueel over een langere periode uitbouwen.
  • Een kans om bij een toonaangevende organisatie op het gebied van taxatie te werken
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden bij een full time dienstverband
  • Professionele, maar ontspannen en collegiale werkomgeving


Inlichtingen

Wilt u meer informatie over deze vacature? Bel, mail of app Roby Klos, 06 50628550 – roby@2bconnected.org


Sollicitatie

Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton en stuur een recent CV in Word, met compacte motivatie naar Roby Klos roby@2bconnected.org


Onze recruiters zijn specialisten met ervaring binnen de financiële dienstverlening en/of de makelaardij. 2B Connected heeft een landelijk netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten, waardoor wij een snelle en passende match kunnen maken.


Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06 48474407
o.raas@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button