2Bconnected_logo

Junior Adviseur Verzekeringen te Hengelo – Hengelo

Introductie Junior Adviseur Verzekeringen (particulier)Voor de afdeling Verzekeringen zoeken we een enthousiaste collega die klantgericht is, een dienstverlenende houding heeft en bereid is te blijven leren. Ben jij ambitieus en geef je graag verantwoord advies, gebaseerd op persoonlijk contact? Wil jij beginnen binnen ons familiebedrijf als administratief medewerker om later door te groeien naar senior […]

Vacature: Verzekeringsadviseur bij Onze Opdrachtgever in IJsselstein – IJsselstein

Introductie Door de toenemende vraag naar autoverzekeringen binnen het team Verzekeringen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Adviseur Verzekeringen bij Onze Opdrachtgever. Ons team, bestaande uit tien toegewijde collega’s, heeft behoefte aan versterking. Als Adviseur Verzekeringen geef je zakelijke en particuliere klanten deskundig advies op maat.

Commercieel medewerker binnendienst verzekeringen – Purmerend

Introductie Onze opdrachtgever in Noord Holland is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor haar afdeling verzekeringen.Wij komen daarom graag in contact met een enthousiaste MBO´er  die iedere dag met plezier commerciële kansen zoekt, ziet en oppakt.

Verzekeringen schade afhandelaar – Purmerend

Introductie Ben jij een expert in verzekeringen schade afhandelingen en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wil jij werken bij een toonaangevende financiële dienstverlener waar er met veel plezier maar ook hard gewerkt wordt?Onze opdrachtgever is op zoek naar een schade afhandelaar voor haar afdeling verzekeringen. Interesse lees dan verder..

Erkend Hypotheekadviseur – Almere

Introductie Ben jij een Hypotheekadviseur uit Almere met een service- en klantgerichte houding? En wil je werken voor een gevestigde naam binnen de Financiële Dienstverlening? Ben je ook al bezig met of geslaagd voor PE Plus?Dan ben jij waarschijnlijk de Erkend Hypotheekadviseur die wij zoeken!