2Bconnected_logo

Makelaar K-RMT (loondienst, 0-5 jaar ervaring) voor professionele organisatie – Utrecht

Introductie Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar K-RMT en/of RMT makelaars in de regio Utrecht. Wij zoeken naar energieke mensen, die commercieel zijn ingesteld en gericht zijn op goede advisering en begeleiding van hun klanten. Onze opdrachtgever is een grote en professionele organisatie die goede voorwaarden en begeleiding kan bieden. Doel is om […]

Makelaar KRMT of RMT – Zaandam

Introductie Voor onze opdrachtgever zijn wij ter versterking van haar kantoor in Zaandam op zoek naar een enthousiaste Makelaar (KRMT) of RMT.

Makelaar K-RMT of RMT – Beverwijk

Introductie 2B Connected is hét werving en selectie bureau in Nederland voor Makelaars in Nederland.Op dit moment zijn wij op zoek naar een K-RMT of RMT makelaar uit de regio Beverwijk of Zaanstad.

Makelaar RMT – Zaandam

Introductie Voor onze opdrachtgever in Almere zijn wij op zoek naar een zeer ervaren makelaar RMT, die als meewerkend vestigingsmanager met verve een vestiging kan managen. Het betreft een locatie met 4 a 6 makelaars en ondersteuners.

Makelaar RMT franchise – Almere

Introductie Voor de provincie Flevoland zoeken we een Makelaar RMT, die graag als Franchisenemer aan de slag wil om zijn of haar eigen succes te maken.

Aankoop Makelaar KRMT Amterdam – Amsterdam

Introductie Wij zijn voor Amsterdam op zoek naar een aankoopmakelaar. Als aankoop makelaar ben je zeer scherp in de analyse betreffende de wensen van je klant en weet jij het pand van hun dromen aan te kopen. Heb jij je KRMT papieren en ervaring als makelaar in Amsterdam reageer dan snel… voor een functie met […]