2Bconnected_logo

Makelaar – Den Bosch

Introductie 2Bconnected is hét bureau in Nederland voor Makelaars en Hypotheek Adviseurs.Voor onze opdrachtgevers werven wij zowel op landelijk als op regionaal niveau gecertificeerde Makelaars, Hypotheek- en Financieel Adviseurs.Voor opdrachtgevers de beste kandidaat en voor kandidaten de beste baan: dat is waar wij naar streven.Klik snel op de ‘solliciteren button’, mail ons of neem telefonisch […]

Makelaar KRMT of RMT – Zaandam

Introductie Voor onze opdrachtgever zijn wij ter versterking van haar kantoor in Zaandam op zoek naar een enthousiaste Makelaar (KRMT) of RMT.

Makelaar K-RMT of RMT – Beverwijk

Introductie 2B Connected is hét werving en selectie bureau in Nederland voor Makelaars in Nederland.Op dit moment zijn wij op zoek naar een K-RMT of RMT makelaar uit de regio Beverwijk of Zaanstad.

Makelaar RMT – Zaandam

Introductie Voor onze opdrachtgever in Almere zijn wij op zoek naar een zeer ervaren makelaar RMT, die als meewerkend vestigingsmanager met verve een vestiging kan managen. Het betreft een locatie met 4 a 6 makelaars en ondersteuners.

Makelaar RMT franchise – Almere

Introductie Voor de provincie Flevoland zoeken we een Makelaar RMT, die graag als Franchisenemer aan de slag wil om zijn of haar eigen succes te maken.

Aankoop Makelaar KRMT Amterdam – Amsterdam

Introductie Wij zijn voor Amsterdam op zoek naar een aankoopmakelaar. Als aankoop makelaar ben je zeer scherp in de analyse betreffende de wensen van je klant en weet jij het pand van hun dromen aan te kopen. Heb jij je KRMT papieren en ervaring als makelaar in Amsterdam reageer dan snel… voor een functie met […]