Gedreven Verhuurmakelaar – ‘s-Gravenhage

Introductie

We zijn op zoek naar een op en top verhuurmakelaar uit de regio Zuid-Holland. Ben jij gepokt en gemazeld binnen het verhuren van woningen en zou jij bij deze top werkgever willen werken, dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn op zoek naar een verhuurmakelaar die het daarnaast ook leuk vindt om kennis en ervaring over te brengen aan de andere verhuurmakelaars. Een meewerkend voorman die zich als mentor opstelt naar de minder ervaren collega’s. 

Organisatie

Dit bedrijf  bestaat uit een team van 6 enthousiaste makelaars en commercieel medewerkers. Service, aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever. 

Onze opdrachtgever is actief in de regio Den Haag.

Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Als ode aan het 25 jarig bestaan, hebben zij de strategie aangescherpt en de ambitie vastgelegd. 

Het bedrijf is bezig met nieuwe IT systemen, marketingplannen en interne veranderingen. Deze veranderingen scheppen een dynamische omgeving en sfeer. Zij nemen de nieuwe collega hier graag in mee!

Functie

Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het verhuur van woningen uit de vastgoedportefeuille. Je onderhoudt contacten met (potentiële) huurders en verzorgt de bezichtigingen in samenwerking met de particulier en of de externe verhuurmakelaars. Je bent de contactpersoon voor de lokale vastgoedbeheerders.

Je wordt betrokken bij het beoordelen van de de wenselijkheid van onderhoudswerkzaamheden en controleert indien nodig de onderhoudsfacturen en servicekostenafrekeningen. Bovendien draag je zorg voor de indexering van de huren.

Daarnaast ben je goed geïnformeerd betreffende de ontwikkelingen die zich voordoen binnen de vastgoedmarkt en de vastgoed portefeuille. 

In samenspraak met de ervaren Key Account Manager leiden jullie de Business Unit Verhuur samen naar ’the next level’. 

Voor jou ligt de focus op het mentorschap en het managen van de processen van verhuringen; jij begrijpt de processen, pakt ze aan en traint het team door ze te volgen in het verhuurproces. Jij bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening. 

Functie-eisen

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar ( 40 uur ).

Je hebt een aantal jaar ervaring als verhuurmakelaar of woningmakelaar.

Je hebt een  opleiding op MBO-niveau, aangevuld met een relevante vastgoedopleiding.  Daarnaast beschikt u over goede communicatieve vaardigheden.  


Aanbod

Je gaat werken binnen een goed geolied vastgoedbedrijf, waar je veel vrijheid van handelen hebt en waar eigen verantwoordelijkheid voorop staat. Het salaris is gebaseerde op ervaring en kennis maar over het algemeen boven marktconform te noemen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Senior Recruiter Jacqueline Adrichem of mail naar jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

Graag ontvangen wij een CV in WORD inclusief een motivatie betreffende deze functie. Je kunt deze informatie sturen naar jacqueline@2bconnected.org t.n.v. Jacqueline Adrichem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk