Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Gedreven Verhuurmakelaar

  • Branche: Makelaardij
  • Functie: Verhuurmakelaar
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

We zijn op zoek naar een op en top verhuurmakelaar uit de regio Zuid-Holland. Ben jij gepokt en gemazeld binnen het verhuren van woningen en zou jij bij deze top werkgever willen werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf bestaat uit een team van 6 enthousiaste makelaars en commercieel medewerkers. Service, aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever is actief in de regio Den Haag en ook in Spanje.

Functie

Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het verhuur van woningen uit de vastgoedportefeuille. Je onderhoudt contacten met (potentiële) huurders en verzorgt de bezichtigingen in samenwerking met de particulier en of de externe verhuurmakelaars. Je bent de contactpersoon voor de lokale vastgoedbeheerders.

Je wordt betrokken bij het beoordelen van de de wenselijkheid van onderhoudswerkzaamheden en controleert indien nodig de onderhoudsfacturen en servicekostenafrekeningen. Bovendien draag je zorg voor de indexering van de huren.

Daarnaast ben je goed geïnformeerd betreffende de ontwikkelingen die zich voordoen binnen de vastgoedmarkt en de vastgoed portefeuille.

Functie-eisen

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar ( 40 uur ).

Je hebt een aantal jaar ervaring als verhuurmakelaar of woningmakelaar.

Je hebt een opleiding is op HBO-niveau, aangevuld met een relevante vastgoedopleiding. Daarnaast beschikt u over goede communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Je gaat werken binnen een goed geolied vastgoedbedrijf, waar je veel vrijheid van handelen hebt en waar eigen verantwoordelijkheid voorop staat. Het salaris is gebaseerde op ervaring en kennis maar over het algemeen boven marktconform te noemen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Senior Recruiter Jacqueline Adrichem of mail naar jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

Graag ontvangen wij een CV in WORD inclusief een motivatie betreffende deze functie. Je kunt deze informatie sturen naar jacqueline@2bconnected.org t.n.v. Jacqueline Adrichem

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06 48474407
o.raas@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button