Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Gerenommeerd makelaarskantoor zoekt partner/makelaar voor nieuwe vestiging in Amersfoort.

  • Branche: Makelaar taxateur Wonen RMT ( RM / RT )
  • Functie: Makelaar taxateur Wonen RMT ( RM / RT )
  • Regio: Utrecht

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd makelaarskantoor in de omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar een makelaar ,K-RM(T) of RM(T), die een partnership wil aangaan voor het opstarten van een nieuwe vestiging in Amersfoort.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een modern en innovatief makelaarskantoor in de omgeving Utrecht met meerdere vestigingen en met goede kennis van locale markten. Naast het verkopen, aankopen, verhuren en taxeren van bestaande woningen zijn ze ook actief op het gebied van nieuwbouw

Aanbod

Dit makelaarskantoor met ruime ervaring, meerdere vestigingen en een sterke organisatie biedt een ondernemende makelaar, met wel of niet al een eigen kantoor, de mogelijkheid om op basis van partnership een nieuwe vestiging op te zetten in Amersfoort.

Startkapitaal is niet persé een vereiste maar kan een onderdeel zijn van de deal. Dit hangt af van een aantal factoren maar alles is bespreekbaar.

Een mooie kans om, gebruikmakend van hun ruime expertise, onder een mooie naam (beider naam ook mogelijk) een stap te zetten naar een stuk groei. Samen beleid uitstippelen, samen sparren en samen groeien.

Inlichtingen

Dick Pluijgers 06 5462 3202

gooiflevo@2bconnected.org


Sollicitatie

Dick Pluijgers 06 5462 3202

gooiflevo@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button