2Bconnected_logo

Gezocht Ondernemende Makelaar in Loondienst met mogelijkheid tot mede-eigenaarschap – Kromme Rijn gebied

Introductie

Ben jij een ambitieuze makelaar met een passie voor het vinden van droomwoningen en het opbouwen van langdurige klantrelaties? Zoek je naar een unieke kans om je eigen stempel te drukken op een gerenommeerde makelaardij en tegelijkertijd je ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen? Dan is dit deze vacature voor jou!

Organisatie

Bij onze gerenommeerde makelaardij in de regio Kromme rijnstreek geloven we in een persoonlijke aanpak en het bieden van een totaalpakket aan onze klanten. Naast onze uitstekende dienstverlening op het gebied van aan- en verkoop van woningen, hebben we ook een bloeiende hypotheektak waar we nauw mee samenwerken.

Functie

Als ondernemende makelaar in loondienst ben jij het gezicht van onze makelaardij. Je krijgt de unieke mogelijkheid om zowel met bestaande klanten aan de slag te gaan als je eigen netwerk op te bouwen in de regio Utrechtse Heuvelrug. Met jouw enthousiasme, expertise en ondernemersgeest weet je potentiële kopers en verkopers te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Je begeleidt klanten bij de aan- en verkoop van woningen op de Utrechtse Heuvelrug, waarbij je zorgt voor een soepele en professionele afhandeling van het gehele proces.

Je bouwt duurzame relaties op met bestaande klanten en weet hen te inspireren om jou als hun vertrouwde makelaar aan te bevelen bij vrienden en familie.

Je legt actief contact met potentiële kopers en verkopers in de regio en breidt zo je eigen netwerk uit. Je speelt in op markttrends en weet kansen te identificeren en te benutten.

Je werkt nauw samen met onze hypotheekexperts om klanten een naadloze ervaring te bieden en hen te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van financiering.

Functie-eisen

Een afgeronde KRMT of RM RT opleiding tot makelaar, bij voorkeur aangevuld met 3 jaar relevante werkervaring.

Ondernemerschap, gedrevenheid en het vermogen om zelfstandig te werken.

Minimaal 32 uur tot 40 uur werkzaam willen zijn.

Aanbod

Een uitdagende functie binnen een gerenommeerde makelaardij met een sterke reputatie in de regio Utrechtse Heuvelrug.

De mogelijkheid om op termijn mede-eigenaar van de makelaardij te worden, waarbij jouw ondernemerschap en inzet beloond worden.

Een aantrekkelijk salaris tussen de € 3500,- en € 5300,- en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ondersteuning en begeleiding bij de ontwikkeling van je professionele vaardigheden.

Een hecht team van ervaren makelaars en hypotheekexperts waarmee je kunt samenwerken en van kunt leren.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je je wenden tot Olof Raas recruiter van 2B Connected. Telefonisch te bereiken via 06-48474407 of per app of mail o.raas@2bconnected.org.


Sollicitatie

Je kunt solliciteren via de website of je CV toesturen aan Olof Raas recruiter voor deze functie email o.raas@2bconnected.org of bellen via 06-48474407

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures