Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Grote makelaardij zkt ondernemer (K)RMT voor nieuwe vestiging Alkmaar

  • Branche: Makelaar taxateur Wonen RMT ( RM / RT )
  • Functie: Makelaar taxateur Wonen RMT ( RM / RT )
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Onze opdrachtgever is een grote makelaardij in Midden-Nederland. Het kantoor heeft stevige commerciële- en groei-ambities.

Wij zijn op zoek naar een ervaren makelaar , die een partnership met de opdrachtgever wil aangaan om samen een nieuwe vestiging in Alkmaar op te starten.

Organisatie

Modern en innovatief makelaarskantoor met meerdere vestigingen in de regio Utrecht. Naast het verkopen, aankopen, verhuren en taxeren van bestaande woningen ook actief op het gebied van nieuwbouw.

Het bedrijf is professioneel georganiseerd en ontwikkelt zich sterk. Het heeft groei-ambities naar meerdere regio’s buiten de provincie Utrecht.


Functie

Onze opdrachtgever biedt een ondernemende makelaar de mogelijkheid om op basis van partnership een nieuwe vestiging op te zetten in Alkmaar.

Startkapitaal is niet persé een vereiste, maar kan onderdeel zijn van de overeenkomst. De uiteindelijke opzet is afhankelijk van een aantal factoren, waarbij elke invalshoek bespreekbaar is.

Voor een ambitieuze ondernemer (in spé) is dit een uitstekende kans om, met behulp van de ruime expertise en de sterke naam van opdrachtgever (beider naam is ook mogelijk), een stap te zetten naar groei te zetten. Samen beleid uitstippelen, samen sparren en het bedrijf neerzetten, samen groeien.

Functie-eisen

De juiste kandidaat heeft een eigen kantoor, of de sterke ambitie om een eigen kantoor te gaan opzetten en leiden. Overige condities in overleg.

Inlichtingen

Rob Voskuil: 06-2026 2006 of gooiflevo@2bconnected.org


Sollicitatie

Rob Voskuil: 06-2026 2006 of gooiflevo@2bconnected.org


Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button