ARMT of KRMT Makelaar met passie voor het vak – Heemstede

Introductie Ben jij als ARMT/KRMT makelaar toe aan een uitdaging? En wil jij alles op alles zetten om de klanten aan hun droomhuis te helpen? Wij zoeken een ARMT/KRMT makelaar, die zijn netwerk kan inzetten om de omzet van dit kantoor in Heemstede verder uit te breiden.. Ben jij hier aan toe ? Kom dan […]

Hypotheekadviseur junior / medior – Amstelveen

Introductie Ben je na een aantal jaren werkervaring opdoen, nu echt toe aan een positie die er toe doet? Dan is hier een unieke kans. Je kunt deel uitmaken van een dynamisch team, dat mensen echt helpt bij het realiseren van hun droom. Verhuizen naar die ene woning die zo mooi is! In een team […]

Office manager Makelaardij hoog segment Utrecht – Utrecht

Introductie Voor onze opdrachtgever, een makelaardij, gespecialiseerd in het hoge segment, zijn we op zoek naar een representatieve Office Manager. Een hele mooie kans binnen de makelaardij als je een stap in je carrière wilt maken. En voor de ideale kandidaat staat er een Fiat 500 Cabrio klaar. 

Hypotheekadviseur (Fulltime Loondienst) – Bilthoven

Introductie Onze klant is een onafhankelijk hypotheek-adviesbureau op de Utrechtse Heuvelrug, dat samenwerkt met een makelaarskantoor. Voor hun adviesteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige hypotheekadviseur. Het gaat hier om een loondienstrol, met ruim voldoende goede leads, in een mooi werkgebied.

Ervaren Taxateur voor de Zaanstreek – Zaandam

Introductie Op zoek naar een uitdagende carrière in de wereld van taxaties? Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren taxateur makelaardij die het team van onze opdrachtgever kan versterken. Als taxateur makelaardij speel je een cruciale rol in het bepalen van de waarde van onroerend goed en help je de klanten bij het […]

Hypotheek Adviseur – Dordrecht

Introductie 2Bconnected is hét bureau in Nederland voor Makelaars en Hypotheek Adviseurs. Voor onze opdrachtgevers werven wij zowel op landelijk als op regionaal niveau gecertificeerde Makelaars, Hypotheek- en Financieel Adviseurs. Voor opdrachtgevers de beste kandidaat en voor kandidaten de beste baan: dat is waar wij naar streven.

Makelaar KRMT met ambitie – Amersfoort

Introductie Onze opdrachtgever is een stevige en professionele makelaardij (BOG en Wonen) met meerdere vestigingen in de regio Utrecht Voor de regio Amersfoort e/o zoeken wij een even stevige, commercieel sterke K-RMT-er .Zoek je een nieuwe uitdaging? Bel ons en we bespreken graag met je of deze opdrachtgever en werkgebied goed bij je kunnen passen!

Commercieel Binnendienst Medewerker – Houten

Introductie Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met passie voor de vastgoedwereld?Heb je sterke communicatieve vaardigheden en ben je klaar om jouw carriere naar nieuwe hoogte te brengen?Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van dit dynamische makelaarsteam als commercieel binnendienst medewerker. 

KRMT Makelaar – Amsterdam

Introductie Wil jij de sleutel tot succes in de Amsterdamse vastgoedmarkt zijn? Ben jij een ervaren en gedreven Kandidaat Register Makelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk