Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

HRM / Accountmanager ZZP met connecties op C level niveau gezocht

  • Branche: Financieel
  • Functie: Pensioen adviseur
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Wij zijn op zoek naar een HRM / Accountmanager, die het leuk vindt om zijn of haar warme netwerk van bedrijven te adviseren over de pensioencommunicatie anno 2020, en de daarbij behorende oplossingen.

Als HRM / accountmanager ga je samen met een pensioenspecialist in gesprek met directies van MKB bedrijven.

Je adviseert de directie over de verplichte pensioencommunicatie en onderzoekt samen met de pensioen specialist op welke wijze een pensioen tekort opgevangen zou kunnen worden.

Voor de werkgever is een en ander gunstig omdat hij voldoet aan zijn zorgplicht en dat deze  dienstverlening hem bovendien kostenneutraal wordt aangeboden  Het interessante voor de werknemer is dat deze volledig inzicht krijgt in zijn pensioensituatie en deze naar believen fiscaal aantrekkelijk kan verbeteren. 

Organisatie

Het betreft een landelijk opererende financieel intermediair met ruime ervaring in de pensioencommunicatie. De tak waarvoor je komt te werken, is gestart met een innovatief product dat binnen de fiscale ruimte van de tweede pensioenpijler de ruimte berekent om fiscaal vriendelijk bij te sparen in het geval van een pensioentekort.

Functie

Als HRM / accountmanager ga je in gesprek met bedrijven om de pensioen propositie nader toe te lichten en te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om tot een fiscaal vriendelijke bij spaar regeling te komen voor medewerkers.

Als HRM / accountmanager ben jij het centrale aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het offerte traject en de opvolging hiervan. Het uiteindelijk doel is dat er een GO komt en dat de implementatie kan aanvangen.

Functie-eisen

Een ondernemende en resultaatgerichte persoonlijkheid

Plezier en ervaring hebben in consultive selling

In het bezit zijn van een groot netwerk aan C level connecties, die jouw belletje opnemen of terugbellen

Aantoonbare ervaring in het adviseren van directies

Het is een pré als je ervaring hebt met advisering van arbeidsvoorwaarden en pensioenregelingen


Aanbod

Je gaat meebouwen aan een verbetering van pensioenen voor medewerkers en bedrijven. Dit betreft dan ook een ZZP project voor langere tijd (enkele jaren), wat je parttime of periodiek kunt uitvoeren.

Je krijgt een uitgebreide training in de pensioencommunicatie dienstverlening.

Een zeer goede beloning op basis van resultaat, waarbij je maximaal 10 jaar kunt meelopen in het succes.

Klinkt het interessant om de pensioenmarkt mede te helpen openbreken? Wij vertellen graag meer over de opdracht en het product en het verdienmodel.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd om op basis van ZZP-er deel te nemen in dit bijzondere project? Bel of mail met Olof Raas Managing Recruiter voor meer informatie.

Telefonisch is hij te bereiken 06-48474407 / 020-7640777

Email: o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

U kunt uw CV en motivatie sturen aan Olof Raas middels de solliciteren knop. Wij gaan daarna snel met u aan tafel om de mogelijkheden te onderzoeken.

Telefoon 06-48474407 / 0207640777 email o.raas@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06 48474407
o.raas@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button