Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Hypotheekadviseur

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Voor een groeiende financieel advies organisatie met diverse vestigingen in de drie zuidelijke provincies van het land, zijn wij op zoek naar financieel adviseurs / hypotheekadviseurs in loondienst die hun steentje willen bijdragen aan het succes. Deze intermediair onderscheidt zich door het hypotheekadvies gesprek bij de klant thuis uit te voeren.Op deze manier ontstaat er een grotere binding met de klant, waardoor de conversies vaak hoger zijn.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk financieel adviesbureau met ruime ervaring binnen het financieel advies. Zij hebben een volledige dekking aan aangesloten geldverstrekkers. Door hun sterke marketing en goede hypotheekadviseurs zijn zij een serieuze speler binnen de markt.

Functie

Onze klant verwacht van jou de beste oplossing voor zijn of haar financieel vraagstuk.

Als hypotheekadviseur geef je advies over hypotheken aan bestaande en nieuwe klanten. Ook adviseer je over verzekeringen, de opbouw van vermogen, inkomensvraagstukken en -risico’s en over het lenen van geld.

Afspraken worden gepland door een specialiseerde commerciële binnendienst, waarbij de succeskans groot is. Klanten bezoek je thuis. Zo kan in de eigen omgeving van de klant gesproken worden over de wensen, behoeften en mogelijkheden. Dit vraagt dat je je actief verdiept in de klant. Met jouw expertise op financieel terrein geef je een advies op maat waar de klant verder mee kan. Het doel is een langdurige relatie op te bouwen tussen de klant en de opdrachtgever. Als het adviestraject klaar is, draag je de klant over aan de commerciële binnendienst. Je zorgt samen met de commercieel medewerker voor een optimale dienstverlening voor de klant.


Functie-eisen

  • Je hebt ruime ervaring als hypotheekadviseur;
  • Je hebt alle relevante geldige WFT diploma’s, Basis, Hypotheken, Vermogen ;
  • Als je in het bezit bent van het diploma Erkend Hypothecair Planner is dat een pré;
  • Je bent enthousiast, flexibel en resultaatgericht; Je herkent je in de eigenschappen klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en enthousiasme;
  • Daarnaast heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Je handelt snel en bent in staat zelfstandig te werken in een functie waarin je veel onderweg bent;
  • Je vindt het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en wilt graag de beste zijn in je vakgebied


Aanbod

Onze opdrachtgever heeft diverse vacatures op het gebied van hypotheekadvies. Je werkt in een omgeving met korte lijnen en een informele werksfeer. De opdrachtgever heeft veel aandacht voor jou en je kwaliteiten. In de uitvoering van je werk kun je rekenen op ondersteuning door middel van de kennis en ervaring van collega’s.

De opdrachtgever biedt je een marktconform salaris;

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze mooie mogelijkheid? Dan kun je contact opnemen met Olof Raas: 020 764 07077 of 06 48474407 (bellen, app-en of sms’en). Of mail naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Olof Raas. Telefoonnummer 020 764 07077 of 06 48474407 (bellen, app-en of sms’en). Of mail naar o.raas@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button