Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Hypotheekadviseur die bij de mensen thuis komt

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Flevoland

Introductie

Bent u een gedreven financieel adviseur uit de regio Almere met onafhankelijke advieservaring en geïnteresseerd in een functie in loondienst, en toch meer vrijheid dan op een vast kantoor ?

We spreken hier over een functie waarin u de particuliere relaties thuis bezoekt, veelal in de middag maar soms ook in de avond, met als doel hun financiële situatie te verbeteren. Het betreft dan met name hypotheken en de daaraan gerelateerde onderwerpen. Waaronder oversluitingen, maar ook omzettingen en verhogingen. Alsmede de diverse risico scenario’s.

Organisatie

Deze landelijke organisatie heeft een bewezen staat van dienst in de financiële dienstverlening, en heeft een eigen service provider en een groot netwerk aan klanten.

Functie

U wordt op het hoofdkantoor van de organisatie ingewerkt waarna u vanuit huis gaat werken. De afspraken worden voor u gemaakt vanuit het gespecialiseerde callcenter van de organisatie. Dit gebeurt pro actief. Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u de propositie om klanten tijdens het gesprek te informeren over de mogelijke verbeteringen in hun financiële situatie. Op basis van uw inventarisatie en analyse schrijft u vervolgens het adviesrapport. De hieruit voortvloeiende bemiddeling wordt vervolgens in goede samenspraak opgepakt en afgewikkeld met het backoffice.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar ervaren financieel adviseurs met:

WFT Basis

WFT Vermogen

WFT Hypotheken

WFT Consumptief krediet is een pre

Onafhankelijke hypotheekadvies-ervaring; evenals ervaring met- en inzicht in het bemiddelingstraject

Commerciële gedrevenheid

Aanbod

U komt te werken voor een zeer professionele organisatie, waar de werkzaamheden efficiënt zijn georganiseerd. U kunt zich daarom richten op datgene waar u goed in bent; het adviseren en tevreden stellen van de klanten. Regelmatig vinden er bijeenkomsten plaats op het hoofdkantoor in het kader van actuele ontwikkelingen en ook om met elkaar van gedachten te wisselen.

Salaris is marktconform met een bonus component

Indien gewenst, een auto van de zaak.

Inlichtingen

Geïnteresseerd? Voor meer informatie en/of een afspraak kunt u bellen met Olof Raas, mobiel: 06-48474407 kantoor: 020-7640777 of mail naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Of mail direct een recent CV, met compacte motivatie naar recruiter Olof Raas: o.raas@2bconnected.org

2B Connected, dé recruitment-specialist voor makelaars en hypotheekadviseurs in heel Nederland!

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button